NailArt Sunday: Pastelligt bling-bling!

Så här till Första Advent hade det kanske varit lämplig med årets första juliga nailart men när veckans NailArt Sunday har fritt tema så väljer jag att prioritera annat i stället, som julpyntande och spontant adventsfika, och så får ni nöja er med pastellblingiga arkivbilder i stället.

Cirque XX över China Glaze Empowerment

Bilderna är från när jag precis varit tvungen att fila ner naglarna i början av november och tröstade mig med att blinga till dom så mycket som det gick i stället. Allt glittrande gjorde ju att man inte såg hur korta dom var. LOL

Cirque XX över China Glaze Empowerment

Underst ligger rosa China Glaze Empowerment plus ett lager av Darling Diva Polish Polish Junkie som är ett duokromt holoöverlack (båda lacken från Sminkan). Dock ser man ju inte så där värst mycket av det duokroma och holografiska, eftersom jag sen la på två lager av Cirque XX som jag fått av Johanna. Ska det vara blingigt så ska det!

Cirque XX över China Glaze Empowerment

Nu ska jag roa mig med att dricka saftglögg och sjunga julvisor så nu har jag inte tid med er längre!

1 lager OPI Natural Nail Strengthener
3 lager China Glaze Empowerment
1 lager Darling Diva Polish Polish Junkie
2 lager Cirque XX
? lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Cirque, Darling Diva Polish, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till NailArt Sunday: Pastelligt bling-bling!

 1. Såååå snyggt, tycker dina naglar är superfina. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Jag var ju väldigt missnöjd med långfingret när jag tog dom här bildenra pga att den nageln var kortare än dom andra (det var ju den som gått av). Men nu är jag mer nöjd igen.

 2. Superblingiga! Fick hämta solglasögonen ;)
  Om dina naglar är korta, vad är mina då isf?? Obefintliga?? Lol! ;)

  • Annefia skriver:

   Jo, det var nästan solglasögonvarning på det här, ännu mera IRL.

   Tror aldrig man gillar sina egna naglar när man varit vungen att fila ner dom pga brott (eller ja, vissa verkar ju trivas med kortisnaglar förstås) och så upplever man på nått sätt att alla andra har snyggare naglar.

 3. Lela skriver:

  Det måste ju inte vara rött, grönt och guldigt bara för att det är första advent. Räcker att det blir så där galet juligt veckan innan jul:)

  • Annefia skriver:

   Fast jag älskar alla julförbredelser (och firar verkigen 1:a Advent som en ganska stor helg) så hade jag haft orken/hälsan och dom rätta lacken så hade jag haft julnaglar från 1:a Advent fram till Nyårasafton. LOL

 4. Emma P skriver:

  Så fint, jag älskar XX, helt klart en av mina glitterfavoriter…

 5. Pingback: NailArt Sunday: Det såg i alla fall bättre ut IRL! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 6. Pingback: Cirque XX (över A England Princess Tears) | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack