Första snön!

Första snön!

Äntligen!!! Som jag har längtat! Det kanske blir en vinter i år också trots allt, även om det kanske krävs liiiite mer snö än så här för det. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Första snön!

 1. Jaa äntligen, nu är snön här och nu känns det som vinter. Jag fick ut och skotta idag så nu känns det i ryggen. Ha en trevlig helg! :-)

  • Annefia skriver:

   SÅ mycket snö har det defintivt inte kommit här… ÄN. Efter lite snöslask följt av några timmars uppehåll så VRÄKER snön ner nu. Fast i lägenhet behöver man förstås aldrig skotta (och jag hade ju ändå inte kunnat skotta längre).

   Tack det samma och hoppas ryggen återhämtar sig!

 2. Fröken Nilsson skriver:

  Här snöade det så fint innan idag men nu regnar det :( ska snön komma så kan den väl få ligga sen oxå!!!

  • Annefia skriver:

   Usch så tråkigt med regn! Här har vi sluppit regnet i alla fall men vi fick bara 1cm snö tyvärr (det där vräkandet jag pratade om i en tidgare kommentar var VÄLDIGT kortvarigt. LOL)

 3. Sminkan skriver:

  Jag hann inte ens se snön. Det föll lite och ungarna ropade ”det snöar” men när dagen var slut och jag fick gå hem från jobbet hade det slaskat bort. Lite bittert. Men, det blir väl snö i januari, som vanligt. Vi har blivit bortskämda med snö senaste åren, normalt är det ju inte snö till jul egentligen.

  • Annefia skriver:

   Så tråkigt! Här kom det ca 1cm och låg kvar några dagar i alla fall.

   Jag har nog bott här för kort tid för att riktigt veta vad som är normal snömängd till jul här, i synnerhet som dom senaste vintrarna varit så snörika. På dom flesta ställen jag bott tidigare (typ olika ställen i Värmland och Dalarna) så var det ju normalt med snö till jul och när jag bodde i Skåne hade dom snörekord dom åren (vilket visserligen bara innebar ca 3dm snö men ändock. LOL).