Paket, paket, pakeeeet!!!

Ååååååh vilket fint paket jag fick av Johanna/Mizeerie i går!!! Massor av lack (inklusive Nordic Caps vita, jag upprepar Nordic Caps vita!!!), swatchstickor (som jag bara velat ha det senaste halvåret eller så), chokladpengar (mums) och akrylfärger!!! (som jag också drömt om det senaste halvåret) + en hel del annat smått och gott. Tack gulle!!! ♥ Du har verkligen lyckats pricka in saker som stått högt på min önskelista! *kram*

Paket från Johanna!

Jag hade tänkt ta separata foton av alla sakerna i dag men orken räcker tyvärr inte till. :o( Kombinationen ME/CFS + julfirande + dåligt väder gör att jag är mer död än levande för tillfället. (Kanske tog det också på krafterna att swatcha upp 50 lack i går? LOL) Men timingen var ju helt perfekt för att få ett uppmuntrande paket just nu när jag behöver det som bäst så humöret är bra mycket bättre än hälsan just nu. Weeee!!!

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Paket, paket, pakeeeet!!!

 1. LelaWilliys skriver:

  Vad glad jag blir att du fått tag på det vita från Nordic Cap. Jag kollade ju på Willys med det fanns inga vita kvar de två gångerna jag var där och letade:(

  • Lela skriver:

   Det är jag, har inte bytt namn. Nya datorns tangentbord som bråkar lite med mig bara;)

  • Annefia skriver:

   Jag förstod att det var du ändå, trots ditt nya exotiska namn. LOL Ny dator låter spännande!

   Det verkar ju väldigt svårhittat det vita. Förmodligen är det andra lacknördar som hamstrar det så fort dom hittar det. LOL

   Jag kan inte få tag på Nordic Caps lack alls längre och jag fick flera av deras nya spännande färger i mitt paket så jag blev jätteglad. NCs lack är ju av MYCKET bättre kvalitet än deras pris antyder. Önskar bara att dom hade riktiga namn också.

 2. Bam skriver:

  Wow, vilket paket! :)

 3. Sminkan skriver:

  Nu ser jag fram emot helt enastående nailarts i framtiden! Kul att du fått så fint paket. Jag gillar verkligen Johanna nu! Hon är ju hur gullig och generös som helst! Jag gillade henne så klart innan med, men det här var ju liksom grädden på moset och körsbäret på tårtan, även om hon även gett dig fina saker förr.

  • Annefia skriver:

   Ni är båda två mina supermagiska nagelféer!

   Och du har nog rätt, det kommer nog hända en hel del spännande med mina nailarts framöver nu, bara jag får tillbaka lite av min ork. Det ska bli SÅ spännande!

 4. Helena skriver:

  Vad massa roliga grejer!

 5. Pingback: Penslar, penslar, penslar!!! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack