NailArt Sunday: Mina julnaglar

Jag må vara orkeslös men NailArt Sunday vill jag i alla fall vara med på! Eftersom temat är fritt och jag passar på att visa mina julaftonsnaglar så kommer jag ju smidigt undan med arkivbilder också (även om dom ju inte hunnit samla så värst mycket damm i arkivet. LOL)

I år firade jag julen två dagar i förväg för att alla inblandade skulle kunna vara med och det gjorde att jag hade turen att kunna fånga en solglimt när jag skulle fota mina naglar även om regnet sen vräkte ner på själva julafton. Weee!!! Solbilder!!!

Mina julnaglar 2013

Den här julen valde jag att lyxa till det med en ganska pillig, men snygg, nailart med granar mot silvervit bakgrund. Granarna är inspirerade av diverse olika grannailarts jag sett, både i år och tidigare, men den som vill ha en tutorial på tejpgranar kan hitta det på Newlypolisheds instagramkonto.

Som bakgrund använde jag China Glaze The Ten Man (gåva från Sminkan) och granarna är målade med IsaDora Beetle Green (gåva från Johanna/Mizeerie) och pyntade med stjärnor och ”kulor” (också dom från Sminkan).

Mina julnaglar 2013

Den här nailarten kommer helt klart hamna på min lista över 2013-år favoritnailarts. Inte nog med att jag tycker att den blev osedvanligt lyckad, jag är också grymt imponerad av att jag lyckades få till högerhanden lika perfekt, vilket vi ju alla vet, inte alltid är det lättaste. Apropå favoritnailarts 2013 så håller ju Lela just nu en omröstning om årets bästa NailArtSundaybidrag. Skynda er dit och rösta om ni inte redan gjort det!!! Gillar ni inte mitt bidrag finns det många andra snygga nailarts som är värda en röst.

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager China Glaze The Ten Man
1 lager Seche Vite
Granar: 1 lager IsaDora Beetle Green
Strasstenar
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, IsaDora, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till NailArt Sunday: Mina julnaglar

 1. Anki skriver:

  Oj vilket jobb, bra gjort!!

 2. Sminkan skriver:

  Jättefina granar! Vad roligt att du använder alla möjliga grejer som jag inte vetat vad jag skulle göra med!

  • Annefia skriver:

   Tack! Kul att du tycker dom blev snygga!

   Alla dom där konstiga nailartgrejerna som inte du vet vad du ska göra med är ju grejer som jag å andra sidan gått och längtat efter att få testa så här kommer dom väl till användning.

 3. Fröken Nilsson skriver:

  Snyggt!!!
  Smart att ha silvrig botten o tejpa fram glittret, men det måste varit liite pilligt ;)

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Jo, liiiiite pilligt var det nog (läs: mycket!). Men jag hade en väldigt liten pincett till hjälp och jag tog en nagel i taget och lät den torka helt innan jag gav mig på nästa. Tror det tog 3h eller så inklusive torktiderna och då räknar jag inte in bakgrunden som jag måsalde tidiagre under dagen. Men jag kollade på film under tiden så jag märkte inte hur tiden gick.

 4. Åh vad fina! Vad bra gjort! Gillar att du pimpat de med kulor stjärnor!

 5. Superfint! Gillar hur det är symmetriskt men ändå bryter av på accentnageln med lite extra dekoration.

 6. Pingback: Mina nailartfavoriter 2013 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack