NailArt Sunday: Krossade polkagrisar

Nån som minns mina polkagrisnaglar som jag visade före jul? Då fick ni ju bara se vänsterhanden som brukligt men nu när det är Fritt Val på NailArt Sunday så tänkte jag passa på att visa högerhanden också för den var, som ni ser, heeeeelt annorlunda.

Polkakrossmanikyr

Det visade sig nämligen att det där med tejpbaserad nailart tog en himlans massa längre tid än jag hade tänkt img och när jag var färdig med vänsterhanden insåg jag att det absolut inte fanns nån chans ALLS att jag skulle hinna färdigt med högerhanden. Typisk! Eftersom jag dessutom skulle träffa folk ville jag inte springa runt med en randig hand och en helvit så i stället fick jag komma på en snabb nödlösning och så blev det i stället en ”plastpåsemarmorering” i samma färgskala. Minns inte riktigt vilken sorts plast jag använde men förmodligen nått jag hade alldeles i närheten, kan ha varit en apotekspåse.

Polkakrossmanikyr

Olikheterna mellan höger och vänster hand förklarade jag sedan med att jag hade polkagrisnaglar på vänsterhanden och krossade polkagrisar på högerhanden, nått som passade extra bra eftersom jag just hade gjort polkabräck (julgodis innehållande krossade polkagrisar alltså). Dock ska väl kanske sägas att riktiga krossade polkagrisar är mycket vitare än så här eftersom dom röda ränderna bara sitter på ytan, men det är kanske mindre noga i nailartsammanhang? LOL Men bortsett från den inte helt naturtrogna polkagriskrossfärgsåtergivningen så tycker jag faktiskt att det blev riktigt snyggt.

Vet inte varför min ringfingernagel ser ut som en anknäbb på bilderna, det gör den alltså INTE i verkligheten. Det måste vara en synvilla orsakat av den vita fläcken.

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
2 lager L’Oreal Snow in Megeve
1 lager Depend Art liner 1083
I marmorerat lager Orly Ignite
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, L'Oreal, Nagellack, Nailart, Orly och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till NailArt Sunday: Krossade polkagrisar

 1. Lela skriver:

  Ha ha, krossade polkagrisar:) Tycker att du kommer undan med din ”undanflykt” alla dagar i veckan:)

 2. Helena skriver:

  Du är ju för rolig du! Klart det är krossade polkagrisar :) Jag gillar dom.

 3. Camilla skriver:

  :-)

  Det där var ju riktigt snyggt! Och självklart är det krossade polkagrisar!

 4. Emma P skriver:

  Det blev jättefint! Kul idé med hela och krossade polkagrisar i samma manikyr:)

 5. Vilken underbar manikyr! Såååå fint. :-)

 6. Nageldraken skriver:

  Det blev ju väldigt snyggt – jag tycker nog t o m nästan mer om de krossade polkagrisarna!

 7. Fröken Nilsson skriver:

  Haha jag gillar att dutta m plast, effekten är verkligen najs :)

 8. Jättefint! Kul att höra att man kan återanvända påsar till många saker :) (jag har bara sett tutorials mm på att använda plastfolie ihopskrynklat för detta annars)

  • Annefia skriver:

   Jo, det brukar ju kallas saran wrap marbeling men lustigt nog har jag testat många olika sorts plast men aldrig just plastfolie. Sophia inspirerade mig ju att testa bubbelplast också och det brukar bli jätteläckert.

 9. Lol! Älskar din förklaring till två olika händer!
  Dessa är fina, men jag gillade verkligen de med ränderna! <3

 10. Sminkan skriver:

  Jättefint men jag är nog ännu mer förtjust i ränderna. Fast båda är bra och snygga.

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Jag vet ju att du gillar det lugna, harmoniska och väl balanserade när det gäller nailart så det förvånar mig inte det minsta att du gillar ränderna bäst. En plastmarbling i så kontrasterande färger kan ju bli en smula rörig.