Mina nailartfavoriter 2013

I dag är jag tyvärr inte med på NailArt Sunday pga hälsorelaterade problem… eller snarare brist på hälsorelaterade problem… eh ja, alltså, brist på hälsa, inte brist på problem. Ja, ni förstår säkert vad jag menar. LOL

Jag tänkte att ni kunde få trösta er med listan över mina favoritnailarts 2013 i dag i stället. Listan är dock bara ”någorlunda” rangordnad (favoriten överst) för det är svårt att välja och det var det här med hälsobristen också. Vilken nailart gillar du bäst? (Om du vill se alla nailarts jag gjort kan du göra det HÄR. Kanske din favorit inte ens kommit med på min lista?)

Du kan klicka på varje bild för att komma till det aktuella blogginlägget.

Blommiga midsommarnaglar

Blommiga Midsommarnaglar

Rosa watermarble

Rosa watermarble


Ljusblå skittlette

Ljusblå skittlette

Mina julnaglar 2013

Mina julnaglar

Pridenaglar och Tigerellatomat

Regnbågsnaglar


Tema: Stjärntecken

Stjärntecken

Rosendecoupage

Rosendecoupage

Pastellig skittlette

Rosagrön skittlette

Polkanaglar

Polkagrisnaglar

50-talsprickiga vintagenaglar (blixtbild)

Vintage dotticure

Det här inlägget postades i China Glaze, Depend, Express Colour, IsaDora, Kicks, Klean Color, L'Oreal, Milani, Nagellack, Nailart, No7, Nordic Cap/Star Nails, Nubar, NYX, Orly, Sminkan, Smitten, Wet n Wild och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Mina nailartfavoriter 2013

 1. Lela skriver:

  Den rosa water marbeln och rosnaglarna är mina klara favoriter:)

  • Annefia skriver:

   Vad kul! Jag var väldigt nära att sända den rosa watermarblen till din tävling. Hade jättsvårt att välja där.

   Rosorna är jag sugen på att göra om i år med ett bättre grundlack och framför allt ett annat överlack. Jag har flera servetter att leka med och det är verkligen en kul nailartidé. Och så ÄLSKAR jag rosor förstås!

 2. Sminkan skriver:

  Både den rosa watermarblen och den ljusblå skittletten ligger bra till hos mig!

 3. Så otroligt mycket vackra nail arts. :-) Du är otroligt duktig. :-)

 4. Nageldraken skriver:

  Vilka fina nail arts! :-)

 5. Emma P skriver:

  Du har verkligen gjort mycket fint under 2013! Kul med en liten sammanfattning:)

 6. Ellet skriver:

  Herregud! Marmoreringen och rosorna är favoriterna! Lätt!