NailArt Sunday: Jul

God Jul och Välsignat Vintersolstånd på er allihopa! Nu har det äntligen vänt, nu är det på väg att bli ljusare igen och i dag ska jag fira jul, så där lite i förväg. Veckans välvalda NailArt Sunday-tema är ju jul och jag har valt att måla naglarna polkagrisrandiga vilket jag tycker passar bra in på temat. (Titta Sminkan! Rött lack! Jag har fått det från dig naturligtvis!) Om några dagar dyker det dock upp en ÄNNU juligare nailart. Spännande, eller hur? LOL

Polkanaglar

Jag har använt en kombination av två olika vita lack till bas, L’Oreal Snow in Megeve, som håller på att ta slut och därför fick drygas ut med ett lager av Depends vita Art Liner 1083 (dock inte målat med den smala art liner-penseln, tack och lov) och sen ovanpå det röda Orly Ignite. Tyvärr har Ignite en konsistens som bara är något tjockare än utspätt vatten så den var nog inte så där himla lämplig till tejpmanikyrer så jag var tvungen att städa efter en del med den vita art linern men slutresultatet tycker jag blev riktigt läckert.

Polkanaglar

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
2 lager L’Oreal Snow in Megeve
1 lager Depend Art liner 1083
Röda detaljer: Orly Ignite
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, L'Oreal, Nagellack, Nailart, Orly och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till NailArt Sunday: Jul

 1. Helena skriver:

  Det här tyckte jag jättemycket om!

 2. Lela skriver:

  Åh, godissugen jag blev:)

  • Annefia skriver:

   Då är du välkommen hit! Jag har polkabräck i kylen… och i frysen… och i vardagsrummet…

   …och fyra sorters ischoklad, tre sorters knäck + jordnötscrips och mozartkulor. Här kommer julgodiset vara ända till ”påska”.

 3. Emma P skriver:

  Jättefint! Och mums för polkagris…

 4. Ojoj såååå snyggt! Gillar massor. :-)

 5. Lene skriver:

  Meget flot og meget ”julet”

 6. Pingback: Mina nailartfavoriter 2013 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 7. Pingback: NailArt Sunday: Krossade polkagrisar | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack