Depend 2066 Silver Mist

Jag har tyvärr varit sjuk dom senaste veckorna (alltså mera/annorlunda sjuk än jag alltid är). Nu börjar det dock gå åt rätt håll så nu tänkte jag försöka ge mig i kast med mitt numera ganska så digra arkiv av lackbilder (i mörkmurrig vinterkvalitet). Vi kan väl börja lite försiktigt med en enda bild på Depends silvriga strukturlack Silver Mist (2066) som jag fick av Johanna här precis före nyår.

Depend 2066 Silver Mist

Jag är ju lite petig av mig när det gäller strukturlacken, det får liksom inte vara FÖR mycket struktur (hellre lite sandigt än riktigt skrovligt) och så ska det vara glittrigt. Depends strukturlack faller precis in i den smala nisch av struktur lack som passar mig perfekt (dom och IsaDoras). Jag har sen innan Depend Primrose (2062) och fick också ljuvligt blåa Forget-me-not (2065) som kommer dyka upp senare.

Jag funderar så smått på att använda mig av det här lacket till söndagens nailart även om jag nyss burit det eftersom jag tycker att strukturlack gör sig som allra, allra bäst i nailarts och just den nailarten kan behöva piggas upp lite grand. Vi får väl se…

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager Depend 2066 Silver Mist

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Depend 2066 Silver Mist

 1. Johanna skriver:

  Åh, jag gillar det här med! :-) Fast jag gillar ju å andra sidan strukturlacken, konstigt nog. Gillar också att man kan förändra dem en hel del med vanligt topplack.

 2. Nageldraken skriver:

  Det är verkligen snyggt med glittriga silverstrukturlack!

 3. Emma P skriver:

  Ser fint ut! Rena silvernaglar är inte riktigt men grej, men är det struktur eller holo kan det absolut funka:)

  • Annefia skriver:

   Jag kan hållar med om att silver blir roligast om det har nått extra också som struktur, holo eller glitter. Silverhologlittriga China Glaze Nova är ju en stooor favorit hos med och det har ju så mycket ”extra” som det går att klämma in i ett silverlack. Sen är ju silver väldigt användbart i nailart, men jag håller med om att en väldigt plain silverlack kan bli lite tråkigt längden.

 4. Sminkan skriver:

  Jag gillar ju också det där lacket! Det är himla fin!