NailArt Sunday: Tandpetarmarmorering

Så här NailArt Söndagen till ära tänkte jag slå på stort och visa nått så exotiskt som fullt påklädda naglar. Det har ju inte varit mycket sånt i bloggen den senaste tiden. LOL Snyggt klädda är dom också eftersom jag försökt mig på needle marblingtekniken för första gången, eller rättare sagt tandpetarmarmorering eftersom jag inte ville riskera att rispa mina naglar med en nål och dessutom ville ha ett lite grövre marmoreringsverktyg.

Tandpetarmarmorering

Jag grundade med tre lager av ljusblå IsaDora Cloud som fick torka och sen målade jag halva nageln med Cloud och halva nageln med Nordic Cap/Star Nails NP05 och så marmorerade jag färgerna medan båda lacken fortfarande var blöta.

Tandpetarmarmorering

Tyvärr var et riktigt gråväder hela tiden jag bar den här manikyren så bilderna blev ju därefter, bild nr 2 är t.o.m tagen med BLIXT men det får ni stå ut med.

1 lager Essie Nourish Me
3½ lager IsaDora Cloud
½ lager Nordic Cap/Star Nails NP05
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till NailArt Sunday: Tandpetarmarmorering

 1. Coolt! Som sylt i filmjölk! (Var menat som komplimang!) lol!

 2. Anki skriver:

  Efter jag var klar med min prickiga idag, såg jag nån som hade liknande och tänkte…nästa gång då vet jag vad jag ska göra. Snyggt med enkla medel. Gillart.

  • Annefia skriver:

   Tack! Olika marmoreringstekniker är så tacksamma att ge sig på, lätta att göra men ger fantastikst resultat (med undantag för watermarbling som är lite svårare då men å andra sidan ännu mera fantastikst).

 3. Lela skriver:

  Jag vet inte men jag har lite svårt med den här typen av marmorering, den är lite för grov för att jag ska gilla den ordentligt. Vill gärna att det ska vara lite mer finputsat, tex som vid en fanbrush nail art.
  TYcker du gjort ett bra jobb bara att det inte riktigt tilltalar mig.

  • Annefia skriver:

   Jag kan ha det så med vissa tekniker också och ännu mer med vissa färger och färgkombinationer så jag förstår vad du menar. Man kan se att det är välgjort och att det BORDE vara snyggt men ändå är det nått som skaver och inte riktigt klickar för en. Jag har ju dessutom valt att göra marmoreringen grov och med väldigt kontrasterande färger dessutom med flit.

 4. Sminkan skriver:

  Som om du hade två sådana där fjädergrejer som buleskdansöser dansar med. Och slagit ihop dem. Alltså, fjädergrejerna, inte dansöserna. Fint.

  • Annefia skriver:

   Tack! Jätteläcker liknelse! Enda problemet är att jag omedelbart fick en vision av hur två dansöser ska avsluta ett nummer med att förena sina fjädervippor men i stället snurrar lite för långt på scenen och krockar med varandra och bildar en enda röra med armar, ben och vippor. LOL

 5. Emma P skriver:

  Jättefin och spännande effekt blev det!

 6. Camilla skriver:

  Det där blev ju rätt läckert!

 7. Gelic' nail art skriver:

  Jag gillar’t, men så älskar jag ju needledragging. Ofta använder jag dock ett dotting tool, och inte nål jag heller för att inte rispa i onödan. :D