Nagelvårdsresan månad för månad (bildspam)

Tack för all respons på mitt förra inlägg! Så kul att alla verkade lika pepp på att fortsätta följa min nagelvårdsresa som jag själv är att fortsätta dokumentera den. Weee!!! Då kör vi helt enkelt på som vanligt med uppdateringar varje månad och sen övrigt nagelvårdssvammel när jag har lust (= ganska mycket nu ett tag). I dag är det dags för bildspam där man mina följa naglarna månad för månad. Själv tycker jag dels att det är väldigt kul att följa naglarnas utveckling men det blir också lite av en årskrönika för mig. När jag t.ex. ser hur mycket torrare naglarna var i augusti påminns jag ju om fiskeresan som orsakade det hela. Det gör inte bara att försämringen känns helt okej, det väcker ju en massa roliga minnen också.

Alla bilder är förövirgt klickbara om ni vill se läsa inlägget för det datumet (och se bilder på högerhanden).

Januari 2013 (6/1)
Januari - utgångsläget

Februari (10/2)
Februari - 5 veckor

Mars (10/3)
Mars - 9 veckor

April (21/3)
April - 15 veckor

Maj (18/5)
Maj - 19 veckor

Juni (22/6)
Juni - 24 veckor

Juli (6/7)
Juli - 6 månader

Augusti (8/8) (Efter fiskesemestern)
Augusti - 7 månader

September (10/9)
September - 8 månader

Oktober (11/10) (Underlacksstrul)
Oktober - 9 månader

November (6/10) (Underlacksstrul + lite för mycket jobb med verktyg)
November- 10 månader

December (5/12)

December - 11 månader

Januari 2014 (14/1)
Januari

Kul att se hur stor skillanden är bara mellan december och januari. Det känns som jag är på rätt väg igen! (Med undantag för… ja, det får bli en cliffhanger till ett senare inlägg)

Det här inlägget postades i Nagellack, Nagelvård, Nagelvårdsresan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nagelvårdsresan månad för månad (bildspam)

 1. Camilla skriver:

  Så roligt att se! Vilken utveckling! Verkligen inspirerande att man kan påverka, som du visar! :-)

  • Annefia skriver:

   Visst är utvecklingen enorm och spännande att se? Jag hade ingen aning om när jag började att det gick att göra så här stor skillad. Jag trodde nagelkvalitet mest var en fråga om goda gener.

 2. Sminkan skriver:

  Det är spännande att se vad du åstadkommit med dina rutiner!

 3. Kul att se hela resan så här samlad i en post! I somras var de verkligen grymt snygga och även nu i januari är de ju jättefina! Bra jobbat!!

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Om allt går som det ska borde dom ju bli helt fantastiska till sommaren igen, både med ordentlig längd och med bättre kvalitet än i somras (Om jag inte bryter av alla naglarna i maj förstås)

 4. Katrkr skriver:

  Wow! Vilken förbättring, och kul att ”slitet” ger resultat!

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Det är det som är så kul och motiverande att fota varje månad, man SER verkligen att det ger resultat.

   • Katrkr skriver:

    Jag har också problem med torra naglar som skivar sig, så jag får nog se till att skärpa mig med oljan bl.a ;) Underlack borde jag kanske också ha nåt bättre..

    • Annefia skriver:

     Jag kan ju verkligen, VERKLIGEN rekommendera olja (förslagsvis kallpressad sesamolja från hälsokostbutiken och/eller mandelolja från apoteket). Jag kommer så småningom dela med mig av receptet till min egen nagelolja här i bloggen också. Och jag lärde mig ju i höstas att underlack är väldigt mycket viktigare än man tror eftersom fel typ av underlack t.o.m kan skada naglarna.