Kubiss Denim Effect

Kubiss Denim Effect är ett av lacken jag fick från Johanna här strax före nyår. Det är ett effektlack som torkar matt för att efterlikna jeanstyg men eftersom det blev tjockt och kladdigt när jag målade med det (är inte säker på om det beror på lacket eller på handhavandefel just den här gången) så la jag på lite Seche Vite för att rätta till det hela så ni får hålla till godo med högblanka jeans. Jag tycker det blev riktigt snyggt i den här versionen också, kanske t.o.m ännu snyggare (Lela visar det utan överlack i fall ni är nyfikna på hur det är tänkt att se ut).

Kubiss Denim

Kubiss Denim

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Kubiss Denim Effect
Strasstenar
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Kubiss, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Kubiss Denim Effect

 1. Det här har jag fått av min bror! Dax att prova känner jag nu! Riktigt snyggt!
  Väldigt snyggt med stenarna också!!

 2. Nageldraken skriver:

  Det här lacket är jag lite sugen på, men jag vet inte riktigt var jag kan få tag på det. Har för mig att Lela hade köpt sitt på Gekås, och nåt sånt finns inte här i trakten. Men jag kan nog hitta en dupe i något annat märke! Det är rackarns snyggt i alla fall!

 3. Lela skriver:

  Det var snyggt med överlacket också, trodde att lite av gnistret skulle försvinna med överlack men det ser ut att finnas kvar. Fint med stenarna också.

 4. Sminkan skriver:

  Jättesnyggt! Naglarna ser fina ut också!

 5. Helena skriver:

  Det här står på önskelistan hos mig! Jag är ju en jeanstjej ut i fingerspetsarna så jag tror jag ska leta upp det här någonstans. Fint är det i alla fall.

  • Annefia skriver:

   Själv är jag din raka motsats när det gäller jeans. Mina fiskejeans som jag sydde i somras (och som ju dels är fakejeans pga hemsydda och som jag dels inte använde pga för varmt) är dom första jeans som jag ägt på över 20 år. Om man bortser från fiskebyxor så använder jag inte byxor ALLS. Men lacket gillar jag ändå!