NailArt Sunday: Hologradient

Till dagens fria NailArt Sunday hade jag velat visa nymålade regnbågsnaglar men efter som det inte blev nått av med det den här veckan (regnbågar tar TID) så får ni i stället hålla till godo med en hologradient från början av veckan. OBS! OBS! Det ÄR alltså holo även om det inte syns. Vädret har ju varit ungefär lika delar regn och dimma varvat med dimma och regn (kryddat med lite extra dimma) och då är det inte så där himlans lätt att fånga några regnbågar i den här typen av regnbågsmanikyr heller. Och blixt måste ni stå ut med också. Stackare!

Hologradient

Hologradient

Hologradient

Liiite holo syns på långfingret och ringfingret på den här bilden men då går det typiskt nog i gulgrönt och ser ut som en del av den gröna Milani Hi-Tech.

1 lager Essie Nourish Me
Milani Cyberspace (blått)
Milani Hi-Tech (grönt)
2 lager Seche Vite

Apropå regnbågar vill jag tipsa om det här inlägget hos Mrs Data. Kampanjen förtjänar egentligen ett eget inlägg hos mig med men pga av trötthet får det räcka med en länk.

Det här inlägget postades i Milani, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till NailArt Sunday: Hologradient

 1. Fröken Nilsson skriver:

  Fint och jag föreställer mig att det ser ljuvligt magiskt ut i solsken :)

  • Annefia skriver:

   Det tror jag också att det hade gjort (dom båda lacken gör det var för sig) men jag såg det tyvärr själv också bara i regn och dimma (och innomhus där man såg en del av holot)

 2. Lela skriver:

  Jodå lite nyansskillnader mellan blått och grönt går det att ana:) Fixar till att du kommer med i inlinkz också:)

  • Annefia skriver:

   Tack för hjälpen! :o) Jag hoppas det ska ha löst sig tills på söndag. Nu kan jag se alla bloggar jag inte kunde se tidigare men en del andra har blivit blockade i stället.

 3. Emma P skriver:

  Jättefin gradient men snygga övergångar!

 4. Gelic' nail art skriver:

  Subtilt men lika fint för det!

 5. Sminkan skriver:

  Jättefin gradient! Det är ju så här de ska se ut, så man knappt vet om det är en illusion eller på riktigt som färgerna förändras.

 6. Väldigt fint! Snygga färger och subtil gradient! *gillar*