NailArt Sunday: Rött

Ni vet det här med att jag nyss funderade kring hur mina nailartskills utvecklats det senaste året? Nu när dagens NailArt Sunday-tema är rött kan jag också se annat som förändrats. Förra året hade jag inte alls kunnat vara med på det här temat eftersom jag vid den här tiden på året inte ägde ett enda rött lack och nu har jag flera stycken (i alla fall tre) som jag dessutom använder mig av riktigt ofta (i alla fall två). Är du inte stolt över mig Sminkan? LOL

Min första pondmanikyr

Eftersom ett av dom röda lacken dessutom råkar vara mitt enda jellylack utan glitter så tyckte jag att det kunde vara passande att äntligen testa en pondmanikyr. Jag tycker att det blev riktigt bra även om jag inte är helt nöjd med placeringen av prickarna (lite för många/lite för rörigt) och sen kanske rött EGENTLIGEN är den bästa färgen för en pond, det blir ju lite ”en damm av blod”-typ. LOL Men bortsett från den makabra associationen så gillar jag det hela.

Min första pondmanikyr

Orly Ignite är lite mörkare och djupare i färgen i verkligheten dock, i synnerhet än på den nedre bilden som tyvärr är tagen med blixt.

1 lager Essie Nourish Me
6 lager Orly Ignite
3 lager prickar: Nordic Cap/Star Nails NP13
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Orly och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till NailArt Sunday: Rött

 1. Sminkan skriver:

  Mmm! En damm av blod! Jag gillar! Och ja, jag är stolt över dig! Jag visste att jag skulle nöta ner motståndet! ;D

  • Annefia skriver:

   Visste väl att du skulle gilla det här! LOL

   Det är väl bara att inse att jag mött min överkvinna när det gäller hjärntvätt och då kanske tilläggas att mina vänner brukar kalla mig Queen of Brainwash och att hjärntvättarsmileys har designats til min ära så det är ingen liten bedrift att klå mig. LOL

 2. Emma P skriver:

  Men åh så snyggt! Och vad kul att du vidgat dina vyer:)

 3. Fröken Nilsson skriver:

  Detta är verkligen ursnyggt!!!
  Snart ska jag dra till med en pond igen :)

 4. Fingerfärger skriver:

  Nedrans så snyggt! Måste testa det där med pond… jag ska bara… först! :D

  • Annefia skriver:

   Åh tack! Och uch vad jag känner igen mig i det här med att man ”bara” ska göra först. Pond har jag velat testa i mer än ett halvår och galaxy i kanske 2 år nu.