Alla Hjärtans Dag!

Jag kan ju inte påstå att jag firar det här med Alla Hjärtans dags särskilt mycket i år heller (även om jag fick några fler nya orkidéer…. och en rosa toaborste….av min mamma i present) men för den sakens skull vill jag ju gärna måla Alla Hjärtans-nailart. Jag menar sånt som hjärtan och rosa gillar jag ju året om dessutom är det kul med nailart som man målar varje år för då kan man se hur mycket man utvecklats sen sist. Och OJ så mycket jag utvecklats!!!

I år valde jag att använda ljusrosa No7 Pinky Pure som bas och sen målade jag röda glittriga hjärtan med Nordic Cap/Star Nails NP34 (ett av dom nya lacken från Johanna). Snöret som hjärtan hänger i målade jag med akrylfärg (och dottingtool eftersom jag FORTFARANDE inte lyckats hitta dom försvunna penslarna. Det börjar nog bli dags att leta under kökssoffan nu= där Smulan gömmer stulna föremål).

Alla Hjärtans-naglar

Jämfört med förra årets Valentinnaglar tycker jag att både mina naglar och min nailartteknik utvecklats nått enormt. Jag är dessutom extra stolt över att nailarten blev (nästan) lika snygg på högerhanden. För min del är det viktigt att utveckla mina nailartskills med båda händerna och ha en full manikyr på både höger och vänster hand istället för att bara ha grym supernailart på vänster hand och enfärgade naglar på höger (inte för att det är nått fel utan för att det, i dagsläget i alla fall, inte känns som min grej). Därför är jag extra stolt över att jag lyckats få till rosetterna snyggt även på högerhanden. Tyvärr får ni inte se bildbevis på det för jag behöver nog jobba lite mer på mina kameraskills också så jag kan fota snyggt (eller ialla fall skarpt) med vänsterhanden också.

Trevlig Alla Hjärtans Dag till er som firar och jag hoppas att alla ni som inte firar, frivilligt eller ofrivilligt, också får en trevlig dag. Sånna här dagar tänker jag lite extra på dom som sitter ensamma och ledsna och dom vars högsta önskan för dagen inte är romantik och firande utan att slippa få stryk av sin partner, inte för att på nått sätt försöka ta glädjen från dom som är lyckliga och firar utan bara för att det är sån jag alltid varit, även dom gånger jag firat själv.

1 lager Essie Nourish Me
4 lager No7 Pinky Pure
Rött: Nordic Cap/Star Nails NP34
Lila: akrylfärg
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, No7, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Alla Hjärtans Dag!

  1. Sminkan skriver:

    Ja, du har definitivt utvecklats mycket. Jättefina hjärtan och rosetter. Jag är mycket imponerad.

    • Annefia skriver:

      Tack!!! :o) När jag ser sånna här jämförelser själv blir jag alltid nyfiken på hur jag kommer att ha utvecklats nästa år.

      Notera förövrigt att jag har ett rött lack med i nailarten… som jag gillar… och faktikst burit två ggr sen jag fick det… men som är extremt svårfotat i dimma (därav mina försöka att lacka och fota det flera ggr)

  2. Sannas Naglar skriver:

    Jättesöt manikyr! Och gud så kul med en rosa toaborste!! En sån vill jag också ha, haha!

  3. Ja du har verkligen utvecklats! Kul att se, en underbar manikyr, söt och fin på alla sätt. :-)

    • Annefia skriver:

      Jättetack! :o) Jag tycker det är så inspirerande att se bilder på hur man utvecklats, både egna bilder och andras. Man tänker inte på utvecklingen annars efetrsom det sker så gradvis.

  4. Emma P skriver:

    Väldigt söt och fin manikyr!

  5. Lyran skriver:

    Long time no see, hoppas du har det bra. Själv håller jag på att lära dottern spela Sims …

  6. Lene skriver:

    Vældig fine negle. Dine orkideer er også flotte.