Veckans nya…

Ja, alltså, veckans nya orkidé alltså, nagellack köper jag ju inte direkt nya varje vecka… tyvärr… Orkidéer köper jag iofs inte heller nya varje vecka, dom får jag ju av min orkidélangande mamma. Dessutom är dom mycket billigare än dom flesta nagellack. Den här skönheten kostade som ett Dependlack, ett VANLIGT Dependlack inte ens ett ur nån specialkollektion.

Orkidé nr 8 i samlingen

Så liten, så söt, så underbar i färgerna och sååå svårfotad. AV nån orsak hade kameran jättesvårt att fokusera på just den här orkidén men jag skyller det på kombinationen av ljus blomma och det ständigt dimgrå mörkret.

Om du tillhör dom som hunnit tröttnat på orkidéer nu så kan jag trösta med att morgondagens blommor är MYCKET mera färgglada än så här och framför allt befinner dom sig på naglarna.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Veckans nya…

 1. Helena skriver:

  Va! Fick du tag på den där för Depend pris?? Nu är jag ordentligt sotis kan jag säga. Älskar också orkidéer och den här ser ju så fin ut.

  Ser fram emot morgondagens blommor också :) Ha en mysig lördagskväll.

  • Annefia skriver:

   Visst är det helt otroligt billigt? Den hade visserligen bara tre blommor kvar men ja, bara 25 kronor och den kommer ju att blomma om igen så det är såååå värt det. Det verkar som Coop där mamma handlar har massor av olika, väldigt vackra och väldigt billiga, överblomamde orkidéer.

   Tack det samma!

 2. 25 kr för en orkidé?! De brukar ju gå på 80 kr och uppåt. Ser fram emot fler blombilder, förutom lacken då förstås. :)

  • Annefia skriver:

   Jag tror dom ligger från 130:- och uppåt annars i samma butik men dom brukar rea ut sina överblommade orkidéer för ca 30-40kr. Den här plantan var liten med bara tre små (och väldigt söta) blommor kvar så den hade dom sänkt ännu mer. Jag tycker det här med rea-orkidér är en jättbra idé för då tar man ju hand om blommor ingen annan vill ha plus att dom kommer blomnma om igen och bli lika snygga då som dyrblommorna.

 3. Sminkan skriver:

  Jag köpte nyss en orkidée på Willys för 39 kronor. Med två fulla stänglar med klockliknande vita blommor som blommar för fullt. Billigare än snittblommor!