Depend Forget-me-not (2065)

Jag antar att man inte alltid bara kan visa dom där snygga nagelbilderna, dom med långa, vackert nailartmålade naglar fotade i solsken? Ibland måste man kanske beta av sina arkivbilder och visa läskiga, överexponerade blixtbilder på korta naglar med avslagna hörn också?

Just nu byter jag inte lack så ofta, både pga brist på ork/hälsa, brist nya spännande lack och pga att jag trivs så bra med mina nailarts att jag gärna bär dom länge, och då är det antingen arkivbilder eller väldigt torftigt bloggande som gäller. Och ja, med tanke på att arkivbilderna ifråga är fotade under en väldigt solfattig vinter och därför mestadels är mer eller mina läskiga blixtbilder så vet jag inte riktigt vilket som är värst, torftigt bloggande eller hemska bilder?

Depend Forget-me-not

Lacket som sådant, Depends strukturlack Forget-me-not som jag fått från Johanna är dock ljuvligt vackert och förtjänar att visas upp på så mycket bättre bilder än så här. Vi får väl se vad jag kan åstadkomma i framtiden.

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager Depend 2065 Forget-me-not

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Depend Forget-me-not (2065)

 1. Emma P skriver:

  Det ser himla vackert ut! Jag vill ha fler strukturlack…

  • Annefia skriver:

   Det ÄR vackert! Jag är så diskriminerande när det gäller strukturlack att jag bara gillar dom från Depend och IsaDora som har väldigt finkornig struktur och företrädesvis glittrar också. Men å andra sidan, dom tre Dependstrukturerna och mitt IsaDorastrutur gillar jag ju väldigt mycket i stället, i synnerhet i nailarts.

 2. Nageldraken skriver:

  Det där var väl inte alls en hemsk bild? Och för den delen tycker jag absolut att man kan visa mindre lyckade bilder också! Det får inte bli för mycket prestationskrav i bloggandet, då blir det inte lika kul! :-)
  Fint lack var det också!

  • Annefia skriver:

   Du har absolut rätt och jag behöver nog bli påmind om det ibland. Jag har nog lätt att känna för mycket prestationskrav när det gäller bilderna ibland och jag drar mig verkligen för att posta arkivbilderna, med det enda resultatet att det blir färre blogginlägg och det är ju inte direkt nån höjdare. (Men medan jag ändå håller på ska jag nog försöka släppa prestationskravet vad det gäller antalet blogginlägg också. LOL)

   Sen tycker jag förstås fortfarande att bilden är gräsligt överexponerad av blixten men det hör inte hit. LOL

 3. Jag har inte glömt dig! ;) Gillar lacket massor! Underbar blå nyans och härligt glitter i det!

  • Annefia skriver:

   Det är ingen fara, jag känner mig inte bortglömd alls. Trots allt är du mycket bättre på att kommentera än vad jag är. Och lacket ÄR ljuvligt!