NailArt Sunday: Skittlette i rosa och guld

Den här veckan är det fritt val igen på NailArt Sunday och då tyckte jag att det kunde passa bra med en skittlette i guld och rosa.

Skittlette i rosa och guld

Min inspiration till skittletten var ett av mina favoritlack, A England She Walks in Beauty (långfingret), ett glitterlack i just guld och rosa. Lillfingernageln fick ett (någorlunda) enfärgat guldlack i form av HM Gold och sen letade jag fram det rosa lack som matchade det rosa i She Walks in Beauty bäst och det visade sig vara ljusa, ljusa China Glaze Encouragement som jag la på tumme, pekfinger och ringfinger.

Skittlette i rosa och guld

Ringfingret pyntades med en vattendekal medan jag tänkt att tumme och pekfinger skulle vara enfärgade. Dock såg det så platt och tomt ut (förmodligen för att Encouragement är väldigt nära nudefärgat på mig) att jag valde att lägga ett lager av Mavala Pink Diamond på dom fingrarna.

Skittlette i rosa och guld

Alla lacken i den här skittletten har jag fått av Sminkan vid olika tillfällen, utom She Walks in Beauty som jag köpt själv… eh fått pengar till av en annan kompis men i alla fall beställt själv. Men jag har åtminstone köpt över- och underlack…. eh… fel igen, överlacket har jag i alla fall köpt själv. Vad gjorde man utan vänner?

Skittlette i rosa och guld

Vattendekalerna är förövrigt också en gåva från Sminkan. Det är första gången jag testat vattendekaler och jag har upptäckt att jag gillar dom mer än vanliga dekaler. Det tar ett tag innan dom fastnar helt så man hinner justera placeringen tills man blir nöjd, man slipper den fula kanten runt om som kan uppstå med vanliga klisterdekaler och dom är lättare att ta bort också.

1 lager Essie Nourish Me
Tumme & pekfinger: 3 lager China Glaze Encouragement + 1 lager Mavala Pink Diamond
Långfinger: 3 lager A England She Walks in Beauty
Ringfinger: 3 lager China Glaze Encouragement + vattendekal
Lillfinger: 3 lager HM Gold
1-3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i A England, China Glaze, H&M, Mavala, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till NailArt Sunday: Skittlette i rosa och guld

 1. Sååå genomtänkt in i varje detalj! Jättesnyggt!
  Guld och ljusrosa är så vackert tillsammans!

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o) Det är nog den grejen jag gillar bäst med skittlettes, att verkligen klura ut vilka olika lack och tekniker som kompletterar varandra bäst så att den blir en helhet i stället för bara ett gäng olika naglar. Och ja, guld och ljusorsa ÄR snyggt!

 2. Helena skriver:

  Ja, vad gjorde man utan vänner?? Tynade bort skulle jag tro. Jag är ju inte så rosa, men den här manikyren störtgillade jag.

  • Annefia skriver:

   Jo, man skulle nog tyna bort (och i mitt fall också ha väldigt ont om nagellack). Det är ju lite mitt dilemma att mina flesta/bästa vänner bor så långt bort.

   Kul att du gillade även om rosa inte riktigt är din färg! (Själv är jag galen i rosa. LOL)

 3. Sminkan skriver:

  Ser fantastiskt fint ut! Välkomponerat!

 4. Lela skriver:

  Vänner är bra att ha:)
  En fin skittlette som känns väldigt mycket dig:)

 5. Emma P skriver:

  Skittletter är alltid fint, denna var himla tjusig…

 6. Lottsky skriver:

  Jättefint, rosa och guld är verkligen snygg kombo!

 7. Anki skriver:

  En urläcker manikyr. Så fin.

 8. Katrkr skriver:

  Åå så fin kombination :) Får mig att ännu mer se fram mot A England She Walks in Beauty som jag klickat hem i en blogsale hihi :)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Du kommer säkert älska She Walks in Beauty! det är ett av mina absouta drömlack. Det går likom inte att fånga på bild hur vackert det är IRL. Enda nackdelen är att det är ett av mina svåraste glitterlack att ta bort men det är det värt.

 9. Åh vilken fin skittlette! Gillar verkligen färgerna tillsammans och vattendekalen var hur söt som helst!