NailArtSunday: Min påskmanikyr (watermarble)

Eftersom jag var för dålig för att blogga på Påskdagen tänkte jag passa på att visa mina påsknaglar nu i stället, när temat för NailArt Sunday är fritt igen. Med tanke på att jag körde på klädmatchningstemat i stället för påsk-temat borde det ju funka alldeles utmärkt. Manikyren är nämligen inte särskilt påskig alls, men det ÄR alltså vad jag bar på Påskaftonen,

Watermarble

Jag hade sytt en ny rosenmönstrad klänning lagom till påsk och tyckte det kunde vara en kul idé att kombinera den med en matchande watermarble. Tyvärr ville dom flesta av mina lila lack inte riktigt vara med på det men med lite lila prickar så fick jag in lite mer lila i manikyren i alla fall. (Det framgår inte riktigt på bilden men klänningen är lila med stora rosa rosor på)

Watermarble

Inser att watermarbles är nått jag måste öva mer på, typ det här med att få till ungefär samma mönster på alla naglarna och lite sånt kanske (och lära mig vilka av mina lack som funkar till marbles). Men just den här gången var jag dock ute efter variation och det kan man ju helt klart säga att jag lyckades med, i synnerhet på högerhanden (ja, ringfingernageln är gjord med exakt samma teknik som långfingernageln, fast jag tror att långfingret är dubbeldoppat, det ser ut så i alla fall.)

1 lager Essie Nourish Me
3 lager No7 Pinky Pure
1 lager Seche Vite
A England Princess Tears
Nubar Dahlia up Later
Nubar Luxor Purple
Sally Hansen Ruby Diamond
China GlazeEndurance
Kanske nått mer jag glömt
1 lager Seche Vite
L’Oreal Wild Purple (prickarna)
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i A England, China Glaze, L'Oreal, Nagellack, Nailart, No7, Nubar, Sally Hansen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till NailArtSunday: Min påskmanikyr (watermarble)

 1. Sminkan skriver:

  Fin matchning. Water Marbles kommer jag nog aldrig våga mig på.

  • Annefia skriver:

   Tack!!!

   Det är klart du ska. Det är KUL! Och du som har peel off glitterbaser kan använda det i stället för maskeringstejp på fingrarna vilket borde göra allt mycket lättare. Det verkar som om China Glaze och Nubar funkar till marbles så det kan ju vara smart att börja med (Nordic Cap gör det INTE). Fördelen med watermarbles är ju att även dom ”misslyckade” blir snygga.

 2. Emma P skriver:

  Jag tycker det blev snyggt! Gillar att det är olika mönster, tycker ändå det känns väl sammanhållet:)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Kul att du tycker det blev sammnhållet ändå. Och jo, jag gillar nog det här med ”watermarbleskittle” också. På ett sätt är det nästan roligare än det perfekta (fast jag vill ju gärna få till det med förstås)

 3. Anki skriver:

  Jättefint. Har inte heller vågat mej på´t än.

 4. Det blev ju jättefint och perfekt till den klänningen! Bra gjort!
  Jag suger på water marbling… Jag får helt enkelt inte till det! :(

  • Annefia skriver:

   Tack! Kul att du gillade matchingen med!

   En sak jag hittills lärt mig om watermarbling är att lacken spelar VÄLDIGT stor roll. Vissa lack är lätta att jobba med, andra funkar hyfsat och en del är fullkomigt omöjliga.

 5. Alpha Amore skriver:

  Jättefint! Och marbling är svårt, jag har testat ett par gånger och det var nog inte min grej.

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Just den där marmoreringfasen när man skapar mönstret är ju väldigt svår att få till, men jag är envis och gör om det gång på gång. Dock behöver jag öva MYCKET mer!