China Glaze Doll House över China Glaze Encouragement

Nu har jag varit och rotat långt bak i arkivet igen. Jag tror dom här bilderna är tagna i December och dom förställer en layering av glitterlacket China Glaze Doll House över blekrosa China Glaze Encouragement (båda två gåvor från Sminkan förövrigt)

China Glaze Doll House över China Glaze Encouragement

Det här är kanske inte världens mest fantastiska layering men jag vill minnas att det var mycket snyggare i verkligheten än på dom här bilderna. Kanske för att jag inte har blixtbelysning i lamporna här hemma och också, mycket troligt, för att CG Doll House är superblingigt och väldigt reflekterande och det hela tiden sprakade och glittrade om min naglar i verkligheten, medan det på bilderna mest ser ut som taskig färgmatchning. Och hallå, hade verkligen mina naglar så suspekt form i December?

China Glaze Doll House över China Glaze Encouragement

SÅ! Nu glömmer vi dom här bilderna! Jag gillar båda lacken mycket men jag tror att dom kanske trivs bättre ihop med andra partners. Jag får väl experimentera vidare med dom. Eftersom jag köpt exakt NOLL nya lack i år så har jag ju gott om tid att leka runt med dom gamla.

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager China Glaze Encouragement
2 lager China Glaze Doll House
4 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Nagellack, Nailart. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till China Glaze Doll House över China Glaze Encouragement

 1. Väldigt blingigt! ;) Lillfingernageln har en liten udda form får jag medge ;)

  • Annefia skriver:

   Jo, liiiiite udda kanske! LOL Fast jag tror ju det till VISS del kan beror på glittrens placering och ljus och skuggor och sånt. Men vem vet, jag kanske HADE mysko lillfingernaglar få utan att minnas? *håller tummarna för det förstnämnda* LOL

 2. Tack för ditt mail förresten! Klart du inte ville basunera ut det för hela världen! Korkat av mig! Jag ska svara mer utförligt sen när jag har mer tid!

  • Annefia skriver:

   Äsch ingen fara, det funkade ju smidigt så här och det är klart att du ville veta. Sånt är ju VIKTIGA frågor! Svara du när du hinner!

   (Ha! Vad folk ska bli nyfikna nu på vad som är så viktigt men som man inte vill basunera ut för hela världen. LMAO!!!)

 3. Nailtastic skriver:

  Jag tycker det ser fint ut! Gillar när glitterlack är sådär metalliska. :-)

  • Annefia skriver:

   Jag med! Jag tror Cirque XX är min favorit på den fronten. Men kan sitta och bara stirra på hur vackert lacket är i flaskan. LOL