United in Grey: HC Girl

Det är inte bara min egen sjukdom ME och det Blå Bandet som uppmärksammas den här månaden utan maj är också månaden för det Grå Bandet som står för hjärncancer/hjärntumörer. För att uppmärksamma det Grå Bandet har Helena/Lacky Corner valt att starta kampanjen United in Grey där hon uppmanar oss nagellacksbloggare att måla naglarna gråa den här veckan, precis som vi lackade våra naglar rosa för Rosa Bandet i höstas och för mig kändes det självklart att vara med. Läs gärna mer på Helens sida så förstår ni varför!

United in Grey: HC Girl

Jag trodde först att jag inte hade nått grått lack men sen hade jag turen att hitta minst två bland dom otestade lacken jag har kvar från den beryktade 3,5kilospåsen jag fick från Sminkan för snart ett år sen.

United in Grey: HC Girl

Först av allt valde jag HC Girl, ett lack som i flaskan ser ganska oansenligt och tråkigt ut men som visade sig var duokromt i gult och grått! Väldigt udda och spännande färgkombination! I och med att den grå färgen är blågrå slår det över i grönt också i visst ljus (blått+ gult, ni vet). Det känns faktikst som ett lack jag gärna använder igen.

United in Grey: HC Girl

Dock har jag aldirg hört talas om märket HC förut och inte lyckats googla på lacket heller. Varken ordet ”girl” eller bokstäverna ”hc” är särskilt sällsynta om man säger så. LOL

1 lager Essie Nourish Me
3 lager HC Girl
1 lager Seche ViteDet här inlägget postades i HC, Nagellack och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till United in Grey: HC Girl

 1. Emma P skriver:

  Ett jättefint lack, spännande med guldskimret!

 2. Helena skriver:

  Det här var ju ett riktigt höjdarlack i min mening!

  Tack fina du för att du är med i vårt tema :)

  • Annefia skriver:

   Jag är SÅ gärna med! Önskar bara att jag haft fler gråa lack!

   Visst är det ett riktigt litet höjdarlack? Jag har aldrig tidigare sett ett lack duokromt i just grått och gult.

 3. Pingback: United in Grey: BeYu 386 Starry Night | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 4. Sminkan skriver:

  HC = Hard Candy! Det är amerikanskt. Kul att du gillade lacket!