Välkommen till världen-gåvor

virkad katt

Jag glömde ju en stackars kisse när jag visade mina virkade katter häromdagen. Just den här katten virkade jag för nästan precis tre år sen. Den är en välkommen till världen-gåva till en liten halvnorsk ”gutt” (barnbarn till min mammas man) som föddes i början av 2008. För några veckor sen fick han en lillasyster och nu håller jag på och funderar på vad jag ska virka till henne när jag är färdig med min årstavla

Allt jag bestämt än är att hennes välkommen till världen-gåva ska gå i rosa, vitt och ev. lite grönt (för att matcha ett lapptäcke min mamma håller på med) men jag inte har lust att virka en likadan katt igen. Jag vill ha nått som är ganska snabbvirkat men som samtidigt känns lite lagom sött och inte allt för litet och fjuttigt. Det ska ju också vara en design som blir söt med helt broderat ansikte eftersom jag inte vill använda plast/glasögon eller andra lösa detaljer till en liten baby. Säg gärna till om du har nått bra förslag!

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Välkommen till världen-gåvor

 1. Thessan skriver:

  åååå vad söt.nej, du har rätt, man behöver int va perfekt för att bli chrmig men det är en viss skillnad på dom amisarna mot dom som jag gör idag =) du ska få se så småningom =)

  • Annefia skriver:

   Fler än jag som är nattugglor verkar det som. LOL

   Tack!!!

   Jag har ju sett din banner så jag förstår vad du menar och jag ser fram emot att se flera bilder så småningom. Men dom där allra första sakerna man gör, hur enkla, klumpiga eller ofullkomliga dom är har ändå en speciell, hjärtevärmande charm.

   Hm… Jag ska nog via min första amigurumi nån dag också, men just nu ska jag nog sova i stället. LOL