Dag 2. Favoritpryl

Favoritpryl

Min favoritpryl är naturligtvis min helt fantastiska blogg!!! Eh, nähä, kanske inte det, men min helt fantastiska dator och min gigantonormiska bildskärm då? Jo, de kan nog stämma bättre! Jag har dock en känsla av att jag inte är den enda som har datorn som favoritpryl LOL (Och jag är fullständigt medveten om att det bara är bildskärmen som syns på bilden, jag är inte den typ av person som blandar ihop bildskärm och dator. LOL)

Kameran är dock INTE en favoritpryl! Jag är visserligen glad att jag har den, en gammal kamera är ju bättre än ingen kamera. Men den gillar inte att ta bilder på kvällen så valet stod mellan en mörkt… eh… pissgul… bild som inte gick att fixa till i Psp eller den här extrema blixtbilden. Den här är bättre! Tro mig!

Nästa dag: En familjemedlem
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.