Mammas pyssel

Eftersom min mamma också är väldigt kreativ och pysslig (och dessutom är en flitig läsare av den här bloggen) så tyckte jag att det kunde vara kul att visa lite av hennes saker här också.

Lapptäcke

När hon var här idag tog hon t.ex med sig och visade babylapptäcket hon håller på med. Det är inte färdigt än, lapparna är inte ens hopsydda och det ska ha flera bårder runt om med. Men blir det inte helt underbart??? Precis mina färger (vilket ni säkert kan räkna ut baserat på allt annat på bilden=glimtar från min säng, överkastet är förövrigt virkat av mormor).

Lapptäcksruta

Är inte tygerna helt ljuuuuvliga???

babykläder

Samma lilla lyckliga bäbis har redan fått ett litet rosa babyset plus små vita dopsockor stickat och skickat till sig i Norge.

Sockor

Men jag har tur! Mamma stickar nämligen inte bara till små barn utan även till stora barn, typ vuxna barn, typ mig då! Hon hade även med sig två härliga restgarnssockor till mig i dag och med tanke på att jag är en sockoman av stor mått så blev dom väldigt uppskattade.

Jag har att brås på som ni kanske kan se!

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Pyssel, Stickat, Sytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mammas pyssel

  1. Lene skriver:

    Nej hvor flot. Det tæppe bliver fantastisk. Sikken en heldig lille pige. Det ser ud til at du ikke har dine evner fra en fremmed. Eller også har du arvet dem fra din far, for din mor har sine endnu. LOL

    • Annefia skriver:

      Så skulle det kunna vara! Min far har nämligen inte ens endaste uns av kreativt skapande i kroppen. Här i Sverige säger man att personer som inte är händiga har tummen mitt i handen, det har inte min far, han har tummen mitt under foten, under vänsterfoten t.o.m. SÅ långt är han från att vara händig. LOL Däremot är han förmodligen en av dom mest allmänbildade personer jag nånsing känt.

  2. Pingback: Mammas lapptäcke – färdigt | Fialand – Pyssel & Prat