Dag 14. En vinterbild

Vinter

I går funderade jag nästan på att gå ut och ta en bild från balkongen till den här utmaningen. Mera snö!! Usch!!! Men nu är den nya snön borta igen och jag känner att jag hellre vill ha en VACKER vinterbild, en bild från den tiden på vintern när man trycker snö är nånting vackert och VILL ha mer av den varan.

Jag har flyttat runt en hel del i Sverige och både bott i Värmlandskogarna och Dalafjällen så från början hade jag tänkte mig att använda nån av dom bilderna men tillslut valde jag en bild härifrån balkongen trots allt (eller snarare två då).

Dels tycker jag att de här bilden ÄR väldigt vacker, faktiskt en av dom vackrast vinterbilderna jag har. Älskar hur ljuset och himlen blev! Dessutom vill jag visa hur underbar utsikten från balkongen var när jag flyttade hit, innan dom byggde om. SAKNAR!!!

vinter

Längts till vänster på den här bilden kunde man se korna gå och beta på sommaren. Korna finns fortfarande kvar men hagen har blivit mindre och skyms av den nya vägkorsningen. Synd!!!

Personligen tittar jag MYCKET heller på vackra träd och kor än på vägar, broar, bilar, hus och fula trappor.

Nästa dag: Kärlek
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dag 14. En vinterbild

 1. LadyNight skriver:

  Väldigt vackra snöbilder, vad mysigt att kunna ha den utsikten när man tittar ut! Låter dock tråkigt med ombyggnaden. Trist. Jag tycker de ska plantera mer träd istället för betong.

  Kul att du vill vara med i min utlottning :) Håller tummarna för dig, lycka till!

  • Annefia skriver:

   Jag håller med, mer träd och mindre betong!!!

   Dom planterade några ynkans små prydnadsträd som nån sorts halvdålig kompensation för björkarna dom sågade ner (Hurra! Jag fick behålla en i alla fall!) Men det tar ju evigheter innan dom växer upp och dom blir nog aldrig stora nog. Men bakom röda huset är ju alla träden borta och inte ersatta av några nya.

   Men jag får väl trösta mig med att det inte är en byggarbetsplats längre i alla fall! Det var rätt illa medan dom höll på!

   Jag ser fram emot lottdragningen!

 2. jag skriver:

  Vilken tur att du tog så fina vinterbilder, innan de tog ner träden och byggde trappor och broar!