Minignäll…

Guppies

I dag plockade jag upp en död guppyhona i akvariet. :o( Jag vet, jag vet, det var ”bara en fisk” och ”bara en guppy” (nuförtiden är guppies väldigt kortlivade fiskar som sällan blir gamla) men den här honan var den äldsta guppy jag nånsin haft och lite speciell för mig av andra orsaker med så det kändes lite sorgligt (jag betraktar dessutom inte mina fiskar, inte ens mina guppies som särskilt ”bara”).

Honan är den svarta fisken på bilden, den blå hanen dog några månader tidigare. Tack och lov simmar deras yngel runt i akvariet fortfarande men jag börjar blir VÄLDIGT sugen på att åka i väg och köpa några nya, spännande fiskar nu. Tyvärr dröjer det förmodligen minst en månad till innan jag orkar och så var det ju det där med att jag inte har nått batteri i min bil.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.