Den osminkade, ostylade sanningen!

Jag vet att det finns dom som klagar på att vissa bloggare visar upp FÖR perfekta, fantastiska foton och uppmanar dessa bloggare att visa upp den ostylade verkligheten bakom bilderna också. Nu har det förstås aldrig hänt MIG att jag blivit anklagad för att ta FÖR vackra och perfekta foton nån gång. Undrar vad DET kan beror på? Jag känner mig riktigt orättvis oanklagad här! DUMMA STENÅLDERSKAMERA!

Men i alla fall, jag visar ju upp åtminstone någorlunda hyfsade bilder på väldigt fint pyssel här i bloggen och nu tänkte jag att jag skulle visa upp den osminkade, ostylade sanningen bakom bilderna, hur dom flesta bilderna jag tar EGENTLIGEN ser ut, hur det såg ut när jag fotade bilderna till dages tidigare inlägg.

Smulan, sockor och matta

Smulan, sockor och matta

Smulan, sockor och matta

Smulan, sockor och matta

Smulan, sockor och matta

Smulan, sockor och matta

Det är inte lätt att ta kort när man har katter i familjen ska jag tala om, i synnerhet inte när katterna fått en ny trasmatta ( i det här hushållet tillhör mattorna hemmets fyrbeningar, i alla fall om dom får bestämma). Bilden jag valde att använda mig av i blogginlägget var tagen som foto nummer 9 av 10 (när jag lyfte ner Smulan en kort stund efter svansbilden ovan) och var det ENDA fotot som inte innehöll nån kattkroppsdel (kroppsdelarna återvände igen lagom till foto nr 10)

Den gul-grön-orangea delen av mattan som Smulan rullar runt på är skräptrasor invävda där mattfransen så småningom ska knytas (av mig är det tänkt) det är därför den delen skär sig så mot resten av mattan. Men å andra sidan matchar den Smulans ögon ganska bra.

Jag vet också att vissa bloggare blir anklagade för att visa för många bilder på söta djur. Även det är jag lyckligtvis oanklagad för… ÄN så länge. Men om du har problem med drösvis med kattbilder så läser du helt enkelt fel blogg! Rent teoretiskt skulle bloggen kunna heta Fialand – Pyssel & Prat & Drösvis med kattbilder. LOL

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Katterna, Övrigt, Prat, Pyssel, Stickat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Den osminkade, ostylade sanningen!

 1. LadyNight skriver:

  Vad lyxigt att det dimper ner så urhärliga sockar lite då och då. Man borde kunna prenumerera på sånt!

  Och jag tycker minsann Smulan agerade lite som körsbäret på grädden (eller heter det grädde på moset? Låter inte alls lika gott.) Tycker bildserien var jättemysig och röstar på mer sånt! :P

  • Annefia skriver:

   Visst är det lyxigt! Jag har tur som har en sticktokig mamma! Jag är också en extremt tacksam person att sticka sjalar, sockor och pulsvärmare till eftersom jag verkligen ANVÄNDER grejerna. Skulle jag försvinna nån gång kan man efterlysa mig med beskrivningen, var vid försvinnandet iklädd: klänning, sockor, sjal och pulsvärmare. LOL

   Det beror kanske på vad det är för mos? Mosade jordgubbar med grädde låter ju helt okej men potatismos med en stor gräddklick låter inte lika gott. LOL Lök på laxen brukar det ju heta med och ja, jag vet inte, jag har aldrig testat det men det låter inte heller så lyckat.

   Kul att du gillade mina Smulbilder i alla fall! Jag tycker också att dom flesta bilder blir bättre (eller i alla fall mysigare) med en eller annan kattkroppsdel på. LOL

 2. jag skriver:

  Katter älskar verligen nya mattor!
  De är så sköna att rulla sig på och att sätta klorna i. Katter är fantastiska livsnjutare egentligen.

  • Annefia skriver:

   Verkligen! Dom gör inte mycket dom inte har lust med och ser verkligen till att hitta den bästa solglimten att njuta av, både bildligt och bokstavligt.

 3. Lovisa skriver:

  Roligt att ta del av dina tankar, och själv tycker jag att katter är den bästa underhållningen, helt klart!

  • Annefia skriver:

   Det blir jag glad åt att höra, texten är en så viktig del av bloggandet för mig.

   Och jag kan bara hålla med om katterna, världens bästa underhållning och världens bästa tröst, världens bästa överhuvudtaget (eller ja, dom är ju i och för sig ganska dåliga på att hjälpa till med hushållsarbetet. LOL).

 4. Pingback: Hjärtekatten Hjördis | Fialand – Pyssel & Prat