Ännu en virkbok att vinna!

virka roliga amigurumis

När jag virkade min första amigurumi 2006 var det här med en amigurumibok på svenska en så osannolik dröm att jag knappast trodde att den NÅNSIN skulle bli sann! Nu finns det flera!

Virka Amigurumi lottar ut en av dom, närmare bestämt Mia Bengtssons ”virka roliga amigurumis” och den tänker jag försöka vinna. Och ni vet väl vad som gäller vid det här laget? Inte klicka på länken och ABSOLUT inte anmäla er till utlottningen och minska min vinstchans. INTE sa jag!!!! LOL

Det här inlägget postades i Övrigt, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ännu en virkbok att vinna!

  1. Sanna skriver:

    SV: Ja det är skoj när man kan använda gammalt porslin till annat än det utsprungligen är meningen att användas till.. =)