Flitig vecka (måndagsuppdateringen)

katt och kattleksak

Den här veckan har jag varit riktigt flitig. Först virkade jag färdigt katten som ska skickas till Norge som doppresent plus en leksaksmus till Smulan. Dom har ni ju redan sett men var väldig tur att jag fotade den där musen när jag gjorde för nu har jag inte sett den på flera dagar. Uppskattade leksaker och övrigt stöldgods gömmer man noga. LOL

Påbörjade klänningar

Därefter började Claire sy på ett par klänningar. Det är två olika tyger på bilden, dom är bara väldig lika. Tänkte försöka få färdigt dom till Påsk om jag orkar.

Virkade blommor

Och slutligen har jag virkat lite blommor till kransen som brukar hänga ute på balkongen. Än så länge är blommorna bara provisoriskt fastbundna (vilket förklara alla lösa garnändar plus att dom hänger lite på sniskan). Jag ska förmodligen virka några blad också.

Det är vad jag pysslat med den senaste veckan, vad har ni gjort?

Det här inlägget postades i Balkongen, Inredningspyssel, Måndagsuppdatering, Prat, Pyssel, Sytt, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Flitig vecka (måndagsuppdateringen)

 1. jag skriver:

  Så läcker kransen blir!

  Den kommer att bli fin på balkongen.

 2. Gurkiss skriver:

  Så vacker katt och mus :)

  Härligt sommrigt tyg :)

  Snyggt med en krans med virkade blommor :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss