Dag 24. Detta gör mig glad

Tazett

Detta gör mig glad:

 • vår
 • blommor
 • min balkong

Tazetten på bilden doftar ljuvligt dessutom!

Nästa dag: I all hast
Se hela listan här!

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dag 24. Detta gör mig glad

 1. jag skriver:

  Vilken underbar bild!
  Den blir man glad av.

  Jag tycker bäst om våren av alla årstider. Då återvänder livet i naturen.
  Jag älskar fågelsången och de underbara dofterna som alla blommande växter bjuder på.
  Jag är glad att jag inte har några allergier och tycker synd om dem som lider av det som jag uppskattar mest.

  • Annefia skriver:

   Jag kan bara hålla med om allt ovanstående!!! Den enda nackdelen med våren är att den är allt för kort, det känns som om våren är den kortaste årstiden.

 2. Sanna skriver:

  SV: Mmmm är ju superkul att få paket.. =)

  Ditt är postat och klart också.. ;)

  Kraaaam
  Sanna

 3. Elle skriver:

  Våren är nog den bästa årstiden. Man glädjer sig över minst lilla grönt, det blommar överallt och det är inte FÖR varmt. Idag har jag kjol och t-shirt och tycker att varmare behöver det inte bli. När temperaturerna stiger mot 30 på sommaren orkar man ju inte vistas utomhus.
  Önskar att våren vore lite längre….
  Ha en skön dag!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Håller FULLSTÄNDIGT med! Jag är absolut ingen fan av sommarvärmen utan vill ha lite mera lagom vårvärme. Min balkong blir dessutom absolut olidlig när solen ligger på så är det varmt kan jag bara gå ut där på nätterna.

   Kram!