Dag 26. Detta skrattar jag alltid åt

Smulsvans

Jag skrattar t.ex åt roliga historier som ”Hur ser man att det sitter en katt bakom dörren? – Det syns på svansen” Men historierna måste handla om katter, historier om elefanter i brevlådor eller kylskåp fungerar inte.

Eller ja, det jag egentligen (nästan) alltid skrattar åt är förstås själva katten bakom dörren, min lilla knäppa kleptomankisse Smulan. I just det här fallet försökte hon gömma sig bakom sovrumsdörren men jag lyckades avslöja hennes gömställe av nån underlig anledning. LOL

Nästa dag: Tema ”två”
Se hela listan här!
Hm… Tar inte den här listan slut snart?

Det här inlägget postades i Katterna, Prat, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Dag 26. Detta skrattar jag alltid åt

 1. Jessica skriver:

  Sv; Det jag virkar på nu är taggarna på ryggen på draken. Jag har kollat både med min mamma och min mormor och dom tyckte också att mönstret inte riktigt stämde.. men dom två varven som inte stämde var även dom två sista på den grejen så jag gjorde lite eget där och det blev inte jätte tokigt så nu får det vara så..det är ju ingen som vet att det kanske inte är som det ska vara..förutom jag och du haha =P

  men tack ändå =)

  • Annefia skriver:

   Så brukar jag också lösa det när jag inte riktigt får mönster att stämma. Men jag lovar att inte tala om det för nån. LOL

   Ser fram emot den färdiga draken sen.

 2. Hehe! Bra gömställe. ;-)

  Jo, den mer peppande perfektionistdelen har jag också, och den gillar jag, för det är den som gör att sakerna bli riktigt bra. Men sen kan det av olika skäl gå längre och då duger bara Perfekt och det finns inget utrymme för att expeimentera och testa, eftersom jag då inte är säker på att det alltid blir perfekt. Vilket jag jobbar med att komma bort ifrån. ;-)

  Jag har inte testat ”Wreck this Journal”, men jag har sett det i bloggar. Det skulle säkert vara ett nyttigt projekt för mig. ;-)

  • Annefia skriver:

   Jag tror WTJ skulle vara både kul och nyttigt för dig när det gäller att jobba med den där ”överperfekta” biten. Jag tyckte det var VÄLDIGT givande på många olika plan som jag aldrig ens kunnat föreställa mig.

 3. jag skriver:

  1,2,3,4….10 nu kommer jag!

  -Var är Smulan? -Var kan hon ha gömt sig?
  -Dääär är hon!!!!!
  -Vilket bra gömställe!

 4. Hedvig skriver:

  Vet inte riktigt varför jag snöade in just på de gudinnorna… Knske för att kulten av dem är, eller snarare var, väldigt spektakulär. Man kör in vassa sylar i kinderna, hänger upp sig i krokar, blir besatt, går på glödande kol osv. Det är spännande tycker jag! :)

  • Annefia skriver:

   Ouch! Det låter väldigt dramatiskt! Men gudinnor och gudinnedyrkan är alltid intressant även om jag personligen föredrar när det tar ett lite mindre besatt uttryck. Självspäkning i olika former finns och fanns ju t.o.m inom vissa delar av kristendomen så det är ju en metod som använts i olika sammanhang för att nå ”religiös extas” eller ” religiös rening”.