Trevlig Valborg!

Brasa

Brasa

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Trevlig Valborg!

 1. Elle skriver:

  Vad somrig din balkong har blivit! *ler*
  Önskar även dig en skön valborg!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Tack!

   Visst har den börjat bli riktigt härlig redan? Jag skulle vilja säga att den ligger 14 dagar före jämfört med tidigare vårar.

   Kram!

 2. LadyNight skriver:

  Själv firar jag inte valborg alls och hade inte ens koll på att det var idag :P Men jag säger tack detsamma ändå och hoppas att du har en härlig dag :)

  • Annefia skriver:

   Jag hoppas du haft en trevlig dag även om du inte firat den! Själv firar jag så många helger jag bara kan för att ge tillvaron lite extra guldkant och Valborg är faktiskt lite av en favorit. Jag har dock, efter att flyttat runt en massa, kunnat konstatera att det är en helg som firas väldigt olika i olika delar av landet (både olika mycket och på olika sätt) och jag föredrar ett mera stillsammare firande ensam eller med vänner/familj i stället för supande eller en massa ståhej.

 3. Lovisa skriver:

  Svar: Tack så mycket, och ja, regnbågar är lycka enligt mig, så det passade verkligen bra! :)