När alla vännerna gått hem…

… och festen är slut för länge sen…
…då kan man få vissa Gyllenetiderlåtar på hjärnan.

När alla vännerna gått hem…
… och dörren har stängts igen…
… då kan man, om man är ett skröppel som jag, känna sig ungefär som en nästan ihjälkörd grävling eller nått.

Tilläggas kanske skall att mitt mosade grävlingstillstånd helt och hållet beror på allmän skröplighet/sjukdom + överansträngning och inte det allra minsta på inmundigandet av alkohol eftersom jag inte inmundigar sånt.

Men som Gessle sjunger.. Det spelar ingen roooooll, det spelar ingen roll… eftersom gårdagen var så trevlig. :o)

Nejlika

Recept på en väldigt lyckad Valborgsmässoafton:

Man tar en lämpligt stor grupp av kvinnor i UNGEFÄR samma ålder (att det skilde typ 33 år mellan den äldsta och den yngsta är ju bara petitesser) och så placerar man dom vid ett köksbord (gärna mitt) ihop med en hembakad, mycket god smörgåstårta (som dock inte jag kan ta åt mig äran för).

Sen ägnar man Valborgsaftonen åt att skratta en massa och kanske gråta en smula och dela minnen och drömmar, lösa vandras problem och diskutera livets stora frågor så som hur man ser skillnad på energiavlagringar, spöken och besökare från Andra Sidan och hur det kan komma sig att dom allra flesta män är så tokiga i korv, företrädesvis kall falukorv (yäck!). För den intresserade kan jag tala om att den första frågan var MYCKET lättare att svara på men att vi aldrig lyckades komma på nått bra svar på den sista.

Smörgåstårta

Recept på väldigt lyckad Valborgssmörgåstårta kan i bästa fall dyka upp senare i bloggen … om jag lyckas få tag på det.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.