Bruno och Hjärtrud på äventyr

Innan jag skickade mina hjärtekatter fick dom följa med på utflykt till mammas trädgård. Tyvärr väntade jag med att ta bilderna tills kvällssolen stod lite för lågt och var lite för skarp och dominerande men jag tycker ändå att det var väldigt kul att fotografera dom både i rabatter och blåbärsris.

Bruno och Hjärtrud

Bruno

Hjärtrud och Bruno

Hjärtrud

Bruno och Hjärtrud

Läs med om Hjärtekatterna här!

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Bruno och Hjärtrud på äventyr

 1. LadyNight skriver:

  Vilket härlig par! Kul att få se mer bilder på dem. De kommer säkert ge mycket tröst och glädje till sina kommande ägare :) Gillar speciellt Hjärtruds röda nos. Har en gammal omonterad katt i exakt de färgerna som har fått ligga ofärdig hur länge som helst. Kanske beror på garnet…Freja är nog inte det mest ultimata till just den katten. Göra om, göra rätt! Kanske.

  • Annefia skriver:

   Kul att du gillar mina missar! Jag fick idén till Hjärtruds nos när jag virkade deras hjärtan och jag tyckte det kunde vara kul att matcha hjärtat och nosen.

   Freja är nog inte det enklaste garn till sånna här katter nej och i synnerhet när det gäller dom långsmala detaljerna underlättar det ju att ha ett lättvirkat garn. Garnet jag använde till min älg var väldigt svårvirkat också. Jag gillar ju Tilda som jag använt till Bruno och Hjärtrud men kusinen Hjalle virkar jag i Muskat som är väldigt läckert men mera lösspunnet så det delar sig lätt.

 2. Elle skriver:

  Vad gulliga de blev!! Jag kan förstå att du hade lite svårt för att släppa dem.
  De kommer säkerligen att bli väldigt uppskattade av de småpatienterna!

  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Det faktum att jag vet hur uppskattade dom kommer bli gjorde det ju efter omständigheterna lätt att skicka i väg dom ändå.

   Tack det samma!
   Kram!

 3. jag skriver:

  Vilka små ”hjärteknipare” det satt på vår tomt häromdagen!

  Men nu har de påbörjat resan till sina nya hem.
  Lycka till!

 4. Hedvig skriver:

  Vad fina de är tillsammans! :)

 5. Pingback: Helfärdiga Hjalmar! | Fialand – Pyssel & Prat