Så besviken man kan bli ibland!

Alltså det här med Blogger-bloggar! :o(

Inget ont om varken Blogger som bloggtjänst eller folk som bloggar där. Blogger är ett bra ställe och väldigt många av mina favoritbloggare använder Blogger. (Jag använder det t.o.m själv för mina gamla engelskspråkiga bloggar) Det är jag INTE gillar är Bloggers diskriminerande kommentarsfunktion.

Säg att man hittat en ett inlägg man jättegärna vill kommentera, nån har skapat nånting fint, skrivit nånting klokt eller (som hände mig nyss) lagt upp en utlottning man vill vara med på. Och sen har man skrivit sin kommentar, i vissa fall med ett långt och trevligt svar och i andra fall (som nyss då) har man lagt ner en massa jobb på att lägga till bild och länk till utlottningen i sin sidebar. Och så ska man bara fylla i sitt namn och sin URL, vilket man måste fylla i manuellt (VARJE gång) om man har sin blogg nån annanstans än hos Blogger och så GÅR INTE DET!!! *besviken*

Snälla Blogger-bloggare, se till att ni ställt in era kommentarer att tillåta anonyma kommentarer också så att vi som inte bloggar hos Blogger också har en chans att kommentera. Vi vill så gärna få kommentera vi också och det är bara med anonyma kommentarer tillåtna alternativet ”Namn/URL” dyker upp.

Det kan också var ett tips värt att kolla för er som känner att ni får väldigt få kommentarer för det är inte säkert att alla KAN kommentera hos er. (Och TÄNK vad ni missar om inte just jag kan kommentera i eran blogg. LOL)


Uppdaterat kl 23.57

Man ska visst inte klaga på Blogger för då blir Blogger lessigt och slutar fungera så nu kan jag inte läsa mina favoritbloggar. Ooops! LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Så besviken man kan bli ibland!

 1. LadyNight skriver:

  Har också haft problem med att lämna kommentarer på vissa bloggar. Så himla tråkigt! Men jag har mest upplevt det med blogg.se eller wordpress. Blogspot (blogger) har aldrig varit något problem…kanske för att jag själv har min blogg där. Fast det förklarar inte strulet med andra bloggplatser :/

  Nåja. Är glad att jag kan kommentera här utan problem iaf. Behöver inte ens fylla i mina uppgifter på nytt. Yay.

  • Annefia skriver:

   Jag är glad att du kan kommentera här! :o)

   Jag använder mig ju av WordPress som bloggverktyg men på min egen server under mitt eget domän. Jag misstänker att det är dom bloggar som hostas av WordPress du har problem med? (Dom som har wordpress i sin adress. Dom fungerar HELT annorlunda än min blogg) Jag har dock hittills inte haft nått strul med att kommentera nån annanstans än just dom bloggar där det inte finns några rutor för mig att fylla i.

  • Thessan skriver:

   fin blogg du har, jag älskar oxå att virka

 2. Vad roligt att du hittade min blogg och min utlottning. Hoppas du inte har problem i min blogg!! Meddela mig i så fall, så ska jag fixa saken.

  • Annefia skriver:

   Hos dig fungerade det alldeles utmärkt att kommentera vilket muntrade upp mig efter dom misslyckade försöken på andra ställen. :o)

 3. Fiff skriver:

  Fy på dig som skäller på blogger så det sluta fungera! ;-) hihi. Jag tror i alla fall att jag har mitt kommentarsfält inställt så man kan skriva som anonym…men alla förstår inte att man måste välja ”anonym” för att kommentera, det har jag märkt av bekanta. Nu får du tänka snälla tankar om blogger, så det börjar funka igen ;-)

  • Annefia skriver:

   Förlåååååååt!!! Jag ska aaaaaaaldrig mer skälla på Blogger! Dom verkar vara extremt känsliga för sånt. LOL I dag verkar dom rent deprimerade ioch hämndlystna.

   Oh ja, din blogg är inställd på rätt sätt annars hade jag aldrig kunnat kommentar där. Men man behöver inte kommentera som ”anonym” (inte ens om man inte har en blogg) utan så länge bloggen bara är rätt inställd så dyker alternativet ”namn/URL” eller ”namn/webaddress” upp och det är dom rutorna man ska fylla i om man vill att ens namn ska synas (och det vill man ju oftast). Om man inte har nån egen blogg att länka till fyller man bara i den översta av rutorna och hoppar över det där med URL=webadress.

 4. Sanna skriver:

  Mmmm det är lite krångligt att kommentera ibland tyvärr.. =/

  Japp hittade ditt mail i min skräppost igår..75kr + frakt låter rimligt..just nu har jag en massa dyra utgifter dock så jag måste avstå..måste hit med rörmockare då rören i källaren har pluggat igen så nu kan man inte köra disk eller tvättmaskinen eller kranen i köket..jobbigt..suck..utgifter utgifter…

  Hoppas du får en toppenhelg! <3
  Kraaaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Usch, det låter jobbigt!!! Hoppas bara det är nått som rörmokaren kan fixa. När jag hade hus tidigare var vi tvungna att gräva upp och lägga om stamröret ut till gatan för att marken sjunkit ihop (gammalt hus och gamla rör) så att det blev en svacka på röret där det alltid blev stopp. Det är varken kul eller billigt kan jag tala om!

   Tack det samma!
   Kram!

 5. Jessica skriver:

  Vet inte om det har löst sig det där med att kommentera, jag har haft precis samma problem och inte bara med blogger..det funkar inte när jag klickar in på bloggen via bloglovin, kanske det är så du också gjort?

  Nu har jag iofs skaffat mig en blogg på blogger som jag använder för och kommentera och det har funkat varje gång, men jag måste trycka på skicka kommentar några gånger..sen dyker det upp en sån där ruta där jag ska skriva ett ord..och sen får jag trycka på skicka nån gång igen för att det ska funka..så nåt probem måste dom ju ha =P

  • Annefia skriver:

   Nej, jag använder inte Bloglovin.

   I mitt fall är det en ren inställningsfråga i bloggen. Ställer man in kommentarsalternativet fel (eller använder sig av den inställning som jag tror Blogger har som deafult) så blockeras helt enkelt alla som inte är inloggande på blogger från att kommentera. Det är alltså med flit från Bloggers sida för att begränsa spammare (och ev för att ”tvinga” folk att skaffa sig ett Blogger-konto) inte ett tekniskt fel.

   Sen har ju Blogger haft en väldans massa ANDRA tekniska fel och nervösa ryckningar den senaste tiden men dom hör inte ihop med mitt problem.