Bruno och Hjärtrud har kommit fram!

Hjärtekatter

Skönt att se att Bruno och Hjärtrud kommit fram som dom ska! Nån som kan hitta dom i den här högen av 40 underbara missar? (foto lånat från Hjärtekatten) 158 katter har det hunnit bli nu. Hurra!!! Och arbetet med min Hjalmar fortsätter att gå framåt så fler lär det ju bli (måååånga fler, jag är ju inte direkt den enda som virkar LOL).

Läs med om Hjärtekatterna här!

Det här inlägget postades i Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bruno och Hjärtrud har kommit fram!

 1. LadyNight skriver:

  Alltså, det är ju helt fantastiskt! Hade också tänkt att bidra med en hjärtekatt (eller flera), så fort plånboken tillåter mig en stund i garnaffären. Himla kul att se så många virkare samarbeta mot ett mål på det här sättet, det är så fint :)

  Och har funderar på det där med rimligt knapp-pris. Tycker alltid det är svårt att prissätta saker (speciellt handgjorda ting). Fick räkna ut vad jag gav för dem och vad portot gick på m.m…så jag hoppas att det hamnade på en rimlig summa. Så du kan hälsa den där rent hypotetiska personen att man kan ta en titt under min header, där man finner en ny sida (Miniknappar till salu) för att se om det blir BU eller BÄ :P

  • Annefia skriver:

   Jag hade ju sån tur att jag redan hade garn hemma jag kunde använda till dom första katterna. Eller vänta nu, att ha massvis med garn hemma är inte TUR, det är skicklighet. LOL (Eller möjligtvis garnberoende. LOL)

   Usch ja, det är alltid svårt att prissätta saker. *ryyys* OM det hade funnits nån sån där hypotetisk person hade personen i fråga, i alla fall i teorin, kunna ta sig en sväng till din blogg för att kolla in det hela.