Nu då???

ett fat med nånting på

Jag trodde väl inte direkt att nån skulle kunna gissa vad den första bilden föreställde! LOL Men jag hoppas det börjar bli lite lättare nu.

Etiketter och kategorier är tillagda efteråt för att inte ge ledtrådar

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu då???

  1. LadyNight skriver:

    Jag tänkte på alienembryon när jag såg dem här. Eller något annat mystiskt :P

    • Annefia skriver:

      Alienembryon??? LMAO!!! Fast ja, dom SER ju verkligen suspekta ut, i synnerhet när dom legat i blöt ett tag och börjat skrynkla sig. Och fröer ÄR ju dessutom en form av embryon. Men jag lovar, jag håller inte på och odlar fram en armada av aliens här hemma! (Inte en hel armada i alla fall, en eller två alienbebisar däremot… LOL)