We are all the winners, we are all the best…

Jag har just fått reda på att jag vunnit Fantast-Fabrikkens utlottning!!! :o) Ett jättefint litet lapptäcke, en ikonmålning och sex rosenbilder (som jag misstänker kommer passa perfekt in i den planerade tavelväggen ovanför min säng) *glad och nöjd Annefia i dag!*

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till We are all the winners, we are all the best…

  1. LadyNight skriver:

    Vad kul! Grattis! Lapptäcket var ju hur gulligt som helst :)

    Och jag upptäckte precis att jag vunnit ett blått garnpaket hos Par i stickor. Vilken tur vi har idag! :D

  2. jag skriver:

    Grattis till vinsten!

    Rosentavlorna blir nog fina på din vägg och jag kan ana vem som kommer att gilla lapptäcket.