Inte nu igen!!!

Den här synen mötte mig på sovrumsgolvet i morse. Gissa vem som ÄN en gång lyckats bryta sig in i den noggrant stängda handarbetsväskan för att stjäla garn? Suck!

Urrivet garn

Katter!!! Eller ja, snarare SMULAN!!!

Det var bara att stappla upp ur sängen och halvt i sömnen ge sig ut på garnjakt. Dessutom har jag nu försökt säkra dragkedjan med en gummisnodd eftersom jag inte hittade nått hänglås. Jag VILL INTE behöva gömma väskan inne på badrummet varje kväll, det är opraktiskt.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Inte nu igen!!!

 1. jag skriver:

  Du har inte funderat på att lära henne virka hjärtekatter?
  Eller nån annan liten passande leksak?

  Hon påminner om katten Lisa, som älskade att sitta i knä när jag handarbetade. Ibland var det svårt att sticka. Hon tog ju plats, liksom. Men som jag minns det trasslade hon inte till garnet i alla fall.

  • Annefia skriver:

   Det HADE ju varit praktiskt om hon lärde sig göra nånting nyttigt med all sin garnkärlek men hittill har hon inte lyckats åstadkomma mycket mer än en trasseltuss.

   Lisa älskade ju verkligen allt handarbete men inte alls på samma destruktiva sätt som Smulan.

 2. Pingback: Håll dig på mattan! | Fialand – Pyssel & Prat