Pyttelite pyssel (måndagsuppdateringen)

Virkade tassar och en riktig

Alltså det ÄR svårt att fotografera amigurumidelar i det här hushållet!!! LOL

Den här veckan har de dock blivit osedvanligt lite pysslat. Jag håller fortfarande på med min hjärtekatt (nr 5 i ordningen totalt sett) men huvudet och det ena örat virkade jag ju förra veckan så allt jag gjort den här veckan är ett öra, svansen, ett framben och sen en påbörjad framtass. Inte mycket att skryta med precis men det gäller ju att stå fast vid sin måndagsuppdateringstradition.

Lite roligare att berätta är att jag sett att Hjalmar och Hjördis kommit fram till Hjärtekatten nu. På tisdag kommer förövrigt den första leveranser av 500 hjärtekatter köras iväg till sjukhuset. Jättespännande! Om du undrar hur många 500 katter EGENTLIGEN är så rekommenderar jag det här inlägget!

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Pyttelite pyssel (måndagsuppdateringen)

 1. Lovisa skriver:

  Svar: Nu blev jag lite ledsen över att höra det, att det krånglar med blogger.. Hm. Nej jag står fast vid mitt beslut, vi får se hur mycket problem jag får i framtiden … ;)

  Länka gärna till den nya bloggen, då jag ska försöka byta ganska så smärtfritt ;)

  • Annefia skriver:

   Jag hoppas verkligen det kommer funka bra för dig! *håller tummarna*

   Blogger HAR ju fungerat bra tidigare (jag har/har haft 3 bloggar där förut utan problem). Från vad jag förstått började dom få problem för nån månad sen när Blogger låg nere och inlägg försvann, sen dess har jag sett en hel del Blogger-bloggare skriva om att dom haft svårt att posta inlägg och eller kommentera.

   Men så länge du har kvar din gamla blogg kan du ju alltid flytta tillbaka om du skulle få problem.

 2. Elle skriver:

  Wow, vad många hjärtekatter!! Och vad fina de är!
  Jag upprepar ännu en gång att jag beundrar alla som medverkar i detta projekt! Barnen kommer att bli jätteglada!
  Kram Elle

  • Annefia skriver:

   Visst är det helt otroligt många? Man kan liksom inte fatta hur många det är förrän man ser dom där bilderna. Ursprungsmålet var ju 100 katter innan årskiftet, det har blivt NÅGRA fler. LOL

   Jag längtar efter att få se bilder från när katterna lämnats över till sjukhuset. Då känner man att dom kommit fram dit där dom kan börja göra nytta. Ännu mer längtar jag förstås efter att katterna ska börja delas ut men det är ju mera en privat grej för dom inblandade så det räknar jag inte med att se bilder från. Dom bilder man har i sitt hjärta är nog.

 3. Pingback: Turkos & silver (måndagsuppdateringen) | Fialand – Pyssel & Prat