Mindre grus och mera tomater

Titta så duktiga dom varit i dag! Det lönar sig tydligen att jobba hela arbetsdagar (OBS! Jag går inte runt och tror att alla byggjobbare och hantverkare är lata: jag är rätt säker på att dom här personerna arbetat hela arbetsdagar förut också… nån annanstans… dom har bara inte tillbringat sina arbetsdagar just här.)

Arbetet går åt rätt håll!

Nu kan ju fullt friska personer ta sig fram igen! Erat älskade favoritskröppel har det dock fortfarande lite besvärligt (Jag vet att det ser ut som om det går alldeles utmärkt att gå till höger om avspärrningen men där är slänten är mycket brantare än den ser ut. Det enda stället där jag ”med mycket möda och stort besvär” kan ta mig fram är innanför avspärrningen) Fortsätter dom i den här takten är nog allt gruset bort innan lördag. Hoppas, hoppas!

Black Cherry-tomater

Och så har jag varit ute på balkongen och plockat ett helt gäng mera smakrika Black Cherry-tomater. Jag KAN ju rent teoretiskt ha plockat några orangea tomater också men rent teoretiskt skulle det kunna vara så att jag RÅKADE stoppa dom i munnen redan innan jag hann fotografera dom. Men det är som sagt bara en teori jag har.

Life is good again! (Bortsett från att jag fortfarande har some svårigheter with the språk då.)

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mindre grus och mera tomater

 1. LadyNight skriver:

  Hoho, JAG går definitivt omkring och tror att byggjobbare och hantverkare är lata. Och SLARVIGA! LOL. Fast jag måste ge dem en eloge för att alltid vara så MORGONPIGGA. Wow liksom! Inte illa.

  …håller tummarna för att allt är klart på lördag så det blir lättare att ta sig fram för dig :) (och säkert alla andra också).

  Tomaterna ser intressanta ut, har aldrig sett så mörka innan faktiskt. Kan du inte skära en på mitten och visa hur det ser ut inuti? :P

  • Annefia skriver:

   Jag tror att min brist på fördomar beror på att dom byggjobbare/hantverkare som jag känner är ALLT annat än lata och slarviga (till skillnad från dom här utanför som verkar vara båda delarna) men jo, morgonpigga är dom hela bunten (vissa rent extremt). Det är nog en förutsättning för att ta ett sånt jobb.

   Jag har precis varit ute på balkongen och skördat tomater så jag ska absolut visa hur dom ser ut invändigt. (jag vet det knappt själv eftersom jag alltid stoppar dom hela i munnen. LOL)