Docksmycken

Kom på att jag ju skulle visa smyckena jag gjort till en annan av min Australiska kompis dockor. Smyckena är kanske inte ”Pytte-små” (dvs dom är för stora till min pyttelilla docka Pytte på ca 10 cm), dom är mer Isa-små (dvs passar till min något större docka Isa på 43cm) Jag vet, jag vet, jag BORDE ha fotat smyckena ihop med nånting bekant (typ ett mynt eller så) för att visa storleken, men jag kom på i sista stund att jag nog borde slå in presenterna innan hon kom och att jag, oooops, glömt fota smyckena till bloggen. Jag vet, jag vet, jag ÄR en urusel bloggerska ibland som, ve och fasa, NÄSTAN glömmer bort att fota till bloggen. Men jag är åtminstone hyfsat bra på att skapa minimala pärlsmycken till dockor och det måste väl vara värt NÅGOT i alla fall? LOL

Docksmycken

Ett halsband och två par örhängen I fall det inte framgår.

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Övrigt, Pyssel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Docksmycken

 1. LadyNight skriver:

  Oj, de här missade ju jag (hur gick det till?!). Jättesöta. Och blå! Tycker minsann det ser ut som om du är mer än hyfsat bra på det där. Blir massa inspirerad.

  Har Isa hål i öronen förresten?

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Och jo, Isa har hål i öronen. Det gick att beställa Naraes med hål i öronen när jag köpte henne så jag har sluppit göra dom själv.

 2. Lene skriver:

  De er rigtig flotte. De minder mig om at jeg burde lave hul i ørerne på flere af mine dukker. Jeg har faktisk flere fine ørering og kun en med hul i ørerne.

 3. Lovisa skriver:

  Jag tror dig att de är små, ser så ut om man jämför litegrann med krokarna. Och det visste jag inte, finns det alltså sånadär dockor med HÅL i öronen med? Häftigt.

  Och jag får ursäkta mig för att inte hunnit med att läsa din blogg förrän nu, en ganska så godtagbar ursäkt är på väg, i ett blogginlägg. Ganska så snart.