Weeehooo!!!

No more grushög = friiiiiiiheeeeeet!!!! Så här dags också no more grävskopa! Jag tror faktiskt att dom fyllt igen allt gruset nu. GLAD!!! Asfaltera däremot ska dom vänta med till i Oktober för gruset måste sätta sig först (här är man insatt och har kontakter nu för tiden, så det så!)

Bye bye grushög!

Om vädret och hälsan tillåter ska Zmajček och jag åka på en rundtur i morgon. Handelsträdgården? Nej, jag tror inte det, säsongen är över. Garnaffären? Inte så troligt det heller, hon har stängt på onsdagar. Men vem vet vart? Hela världen ligger för mina fötter igen när grushögen är borta. Weeehoooo!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Weeehooo!!!

 1. Lene skriver:

  Vidunderligt! (Som gammel Sim spiller er jeg glad for du ikke skrev woohoo. LOL)

  • Annefia skriver:

   Som gammal simspelare skulle jag aldrig kommer på tanken att SKRIVA woohoo, om jag inte menade det förstås, och det här är INTE den sortens blogg. LMAO

 2. LadyNight skriver:

  Yay! Det var på tiden :)