Mera docksmycken

Jag tänkte att det kunde vara kul att visa upp lite flera docksmycken jag gjort. I synnerhet som jag hittade några gamla bilder av Isa som visar upp sina smycken så ni kan se hur dom ser ut på dockan i fråga.

Halsband och örhängen

Armband

Klänningen som Isa har på sig har jag också gjort själv men den sparar vi till ett senare inlägg.

Titta! En krona!

Isa är min största docka på hela 43 cm men trots det är smyckena ganska små. En docka på 43cm räknas förövrigt fortarande som ”mini” (dom allra minsta jag har kallas ”tiny”). Det finns Ball Jointed Dolls som är ända upp till 70-80cm höga t.o.m. men det känns alldeles för stort för mig.

Docksmycken

Det här inlägget postades i Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mera docksmycken

  1. LadyNight skriver:

    Alltså örhängena är ju för bedårande…måste nog skaffa en större docka än Pukifée nästa gång så jag kan få användning för sånt fint (säger jag innan min Ante ens är hemma >.<).

    Kul att få se mer av ditt dockpyssel. Hoppas det kommer mer :)

    • Annefia skriver:

      Kul att du gillar mitt dockpyssel! Det är nog stor risk för att det blir VÄLDIGT mycket mer av den varan den närmaste tiden eftersom det är vad jag pysslar med just nu.

      Hm… Du påminner mig väldigt om Lene som köpte dock nr 2 och 3 redan innan hon hunnit få docka nr 1. LOL Personligen är jag dock väldigt förtjust i min Isa och jag gillar att ha både en vuxen docka och småttingar. Man kan ju göra så pass olika saker med/till dom.