Måndagsuppdateringen v42

Jag vet, jag vet, sista minuten och allt, men i dag är ingen bra bloggdag. När man knappt orkar lyfta armarna för att skriva känns det lite omotiverande att blogga. Jag har inte pysslat så mycket den senaste veckan heller, dels har jag inte varit riktigt i form och dels har jag klappat alldeles väldans mycket på vit päls i stället (se nedan).

Virkad kattleksak in action

Allt jag gjort är att ha virkat färdigt den rosa leksaksmusen (se ovan) och påbörjat en blå mus (som jag inte orkat fota idag) men jag inte vet just nu om jag har luts att göra den färdig. Mest är jag nog sugen på att ge mig i kast med dockkläder i stället men jag måste få lite ordning på värken först.

Det här inlägget postades i Måndagsuppdatering, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Måndagsuppdateringen v42

  1. Hedvig skriver:

    Man får vara omotiverad att blogga ibland… :)
    Jag tycker i alla fall den rosa lilla musgrisen blev jättesöt!

  2. Lovisa skriver:

    Det är synnerligen tillåtet att lägga ifrån sig virknålen om en sån där tuss finns nära till hands, oh ja!