Dagens True Blood-gnäll

Bara en massa hittepå! Hittepå och fria fantasier! Till 99% eller så i alla fall… *djuup suck*

Men ja, å andra sidan, jag är en sån person som föredrar att pyssla framför TVn och 50 minuters dramatiskt hittepå och fria fantasier gör att sannolikheten är rätt stor för att ni kommer få se Alba-Stina modella en färdig tröja i morgon. Hade jag läst böckerna hade ju inte det varit fallet.

Förövrigt börjar jag fundera mer och mer på att verkligen försöka STICKA en tröja till Isa (den stora dockan). Jag vet, jag vet, läskigt skrämmande (faktiskt läskigare än True Blood om man bortser från hur vidriga vampyrerna blir när dom dör). Det här med att sticka är ju liksom inte riktigt min grej och att då ge sig på att sticka en docktröja utan mönster och allt, och det på supertunna stickor dessutom, är verkligen ett skrämmande projekt (som ju kommer kräva sin egna rätt rejäla dos och hittepå och fria fantasier förövrigt). Men samtidigt om jag virkar tröjan får den ju en annan look och det går inte riktigt att få till det mönster jag skulle vilja ha om jag väljer att virka. Ack vilka svåra beslut man har att fatta här i livet! LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Dockor & dockkläder, Prat, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens True Blood-gnäll

 1. Lovisa skriver:

  Jag tycker du ska pröva stickningen, jag har ju försökt på mig det jag med (dock kanske en halsduk är aningen lättare än en docktröja på frihand), så då är vi två om det!

  • Annefia skriver:

   Halsdukar har jag redan stickat till två av dockorna. Det kan bli lite bökigt med när halsduken är typ fyra maskor bred. LOL Dvs en av halsdukarna var till lilla Pytte.

 2. Hedvig skriver:

  Heja, heja! Sticka tröjan! :)

  • Annefia skriver:

   Jag funderar allvarligt på det! Men det är ju svårt att klura ut vissa detaljer (som hur många maskor man behöver och hur man får till krage och ärmhål snyggt och sånt när man aldrig tidigare stickat en tröja.

 3. LadyNight skriver:

  Övning ger färdighet som man säger :) Tror Isa skulle passa riktigt bra i en mysig stickad kreation. Speciellt nu när det är så kallt! Själv tassar jag omkring med fingervantar inomhus LOL

  • Annefia skriver:

   Så långt som till fingervantar har jag inte gått men pulsvärmarna gör ju stor nytt och ett par sånna där torgvantar hade nog varit bra att ha ibland.

   Och jo, jag misstänker att en ganska lång, mysig, stickad tröja är precis Isas stil tyvärr. Jag har drömt om det länge till henne.