Alba-Stinas nya tröja!

Alltså, det är inte lätt att hittat dagsljus att fota i så här års. Eller ja, de är inte lätt att hitta dagsljus överhuvudtaget. ALLS! Och ja, det GÅR ju att fota med blixt även om det inte blir lika snyggt men det är ju lite svårt att gå runt och blixtbelysa resten av livet. Fram för mera dagsljus tack!

Nå väl, här är dom dagsljusbefriade, blixtupplysta bilderna på nya tröjan (ett tips kan vara att skela lite med ögonen när ni tittar):

Alba-Stinas nya tröja

Det är bara att inse att tröjan blev mer av en tjock vintertröja än en hösttröja att ha i brist på långärmade kläder. Garnet (som egentligen är supertunt!) ser ju väldigt tjock och en smula klumpigt ut på lilla Alba-Stina Men inte värre än att det kan fungera.

I övrigt tycker jag tröjan blev riktigt söt. Jag gillar den virkade uddkanten på ärmarna och den ser varm och gosig ut.

Tyvärr är det ingen av Alba-Stinas (hela fyra!) klänningar som fungerar ihop med hennes nya tröja. Allihop är alldeles för korta och/eller fel på andra sätt (klänningen hon har på sig nu har jag förövrigt INTE sytt själv) men oroa er inte*, jag ska nog sy nått nytt mera passande till henne senare.

Alba-Stina och Smulan

Naturligtvis går tröjan att knäppa också. Fattas bara annat!!! Helst hade jag velat använda knappar i samma färg som tröjan men dom var för små för att fungera ihop med garnet.

Notera gärna den vackert pälsmönstrade bakgrunden (= Smulan)

* Den här kommentaren är egentligen mera riktad till mig själv. Jag vet ju att inte ni går runt och oroar er så där alldeles väldans mycket för mina dockors brist på matchande klänningar och stackars bara ben, men ja, JAG gör ju det så jag kan ju behöva lugna mig själv ibland. LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Alba-Stinas nya tröja!

 1. Nettan skriver:

  Naaaw… så söt! Tröjan är jätte fin!

 2. Lene skriver:

  Meget sød trøje. Jeg synes godt den kan gå . . . hvis hun bare gavde et par strømpebukser så hun ikke fryser benene. Og jo jeg bekymrer mig faktisk om hvorvidt dine dukker her tøj der passer sammen og om de fryser. LOL

  • Annefia skriver:

   Jo, jag vet ju att DU bryr dig! Du är ju lika knäpp speciell som jag.

   Hm… Ett par vita strumpbyxor kanske? Eller vita med turkosa prickar? Spampyyyyyyy!!!!!

 3. LadyNight skriver:

  Jättesöt! Tycker det blev fint med de knapparna som du använde. Och det skulle nog bli gulligt med matchande byxor ;)

  • Annefia skriver:

   Tack! :o)

   Jag tror att byxor eller tights skulle passa bättre än klänning, det blir ju mindre klumpigt så. Jag behöver bara få tag på dom rätta tygerna eller också får jag beställa kläder från Spampy.