Måndagsuppdateringen v 47

För att sammanfatta det hela med två klyshor:

* Bättre sent än aldrig (gällande blogginlägget, ja, jag vet att det är tisdag idag)

* Ett steg framåt och två steg tillbaka (gällande själva stickandet)

Jag har ju redan gnällt över berättat om att jag var tvungen att repa upp några väldigt många varv på docktröjan jag håller på med, dvs BÅDE det jag stickat tidigare under veckan + det jag hade stickat på söndagen innan. Och när jag sen var färdig med själva upprepandet blev jag så dålig att jag inte orkade sticka mer den veckan vilket innebär att stickningen på bilden nu är MINDRE än den jag visade förra veckan. Suck! Det går inte fort framåt precis!

Sticka 1 varv, repa upp 2, upprepa sen detta om och om igen

För att kompensera det hela så har jag valt att ta med en glimt av vardagsrummets adventsljusstake på bilden. Om man tillfogar lite mys kanske ingen kollar så noga på stickningen? LOL

Det här inlägget postades i Dockor & dockkläder, Måndagsuppdatering, Pyssel, Stickat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Måndagsuppdateringen v 47

  1. Lene skriver:

    Åh din stakkel som har været nødt til at trævle op. Jeg er sikkert på at trøjen bliver det værd i sidste ende.

  2. Hedvig skriver:

    Jag tittar extremt noga och tycker det ser bra ut! ;)