Hjärtesött litet Månster!

Mitt lilla Måns-ter hjälpte till ställde till med julgardinerna här om dagen.

Booorta! Ingen kan se Måns nu!

Annat det lilla Måns-tret kommit på att han älskar att göra: Välta mattes vattenglas, om och om igen. Så där alldeles väldigt med flit och med tassen. ”Det lamla! Inte MITT fel! …bara LITE… Looooligt!” Jag vet dock inet riktigt vad han tycker är mest ”loooligt”, själva glasvältandet, allt vatten på golvet eller att åka runt på handdukarna jag drar runt på golvet för att torka upp en halvliter vatten – IGEN.

Jag älskar honom förstås ändå! Fast jag börjar så smått fundera på att dricka mitt vatten ur flaska med skruvkork.

Det här inlägget postades i Katterna, Prat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hjärtesött litet Månster!

  1. LadyNight skriver:

    Haha, åh. Flaska med skruvkork låter som en bra idé LOL

    • Annefia skriver:

      Från och med nu så är det sirapsflaska som gäller, i synnerhet nattetid (har alltid med mig vatten att dricka när jag ska sova) Det var såååå skönt att slippa vakna av ljudet av ett utvält glas. LOL