Året som gått – Maj 2011

Nu när hela Sverige är insvept i massiv kyla kan det ju vara skönt att drömma sig tillbaka till Maj 2011 en stund (och kanske ännu mer; längta efter Maj 2012)

Maj 2011 var en månad när jag frossade i balkongblommor…

Rosenböna på väg upp

Petunior

Vacker tantblomma a.k.a Petuna

Och ytterligare Petunior

"Hörnan" med bl.a. nyplanterade tomater

…och tårtor…

Världens godaste smörgåstårta

…bl.a. världens godaste smörgåstårta till Valborg + en gäng födelsedagstårtor, inklusive min egen (jag fick förövrigt en ny väldigt efterlängtad kamera i födelsedagspresent vilket ev kan ses på vissa av bilderna)…

Oätbara virkade jordgubbar

… och jordgubbar… Fast nej, dom frossade jag inte i, dom virkade jag bara.

Hjördis & Hjalmar

Dessutom virkade jag ett helt gäng Hjärtekatter

Bruno och Hjärtrud

Matta + katta (Mipan)

… och knöt mattfransar, här ihop med Mipan.

Sönderbilad lastkaj

En Majmorgon vaknade jag dessutom av ett hemskans oljud utanför sovrumsfönstret och upptäckte att dom börjat bila bort en lastkaj/trapp utanför. Nått som jag naivt trodde skulle ta max några veckor att fixa till men som i stället drog igång ett evighetsbloggande under kategorin ”saker-jag-aldrig-nånsin-trott-att-jag-skulle-blogga-om-men-som-ni-nu-måste-stå-ut-med-vare-sig-ni-vill-eller-inte”. LOL

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Katterna, Prat, Pyssel, Virkat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Året som gått – Maj 2011

 1. Sanna skriver:

  Ja nu längtar man verkligen efter våren..men nog känns den långt borta när termometern visar 28 – och snön ligger djup..suck..

  SV: Mmm älskar pelargonier utav de olika slag, önskar jag hade fler dock.. =)

  Hoppas du får en toppenfin ny vecka gumman! <3
  Kraaaaam
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Här är det bara -7 nu, rena värmeböljan! Men tyvärr går kylan in nu i stället så jag fryser mer nu än när det var -20. *hutter*

   Jag har ett helt gäng pelargoner men förra året var ingen pelargonsommar så jag hoppas jag kan visa mer av dom i år i stället. Men alla överlever inte vintern tyvärr.

   Det samma! KRAM!

 2. Fröken Fynd skriver:

  Jag med :( Sitter med 4 tröjor, flera strumpor, halsduk, torgvantar och mössa – inomhus. Vi var på Öland under helgen och möttes av avstängs panna när vi kom hem till Småland. saknar värme (både utomhus och inomhus) ;)

  • Annefia skriver:

   Åh fy vad hemskt! Här fungerar i alla fall värmen och jag har ändå sockor, plusvärmare, sjal, sån där hopsydd tubsjalhalsduk, filt och värmedyna.

 3. Hej, jag tycker det var några söta bilder du lagt ut, på allt från vekster till handarbeten. Mycket trevligt.
  Hur gick det med trappen till sist?