Jag ska få en duk jag!

Mamma håller på och väver en traslöpare till mitt vardagsrumsbord. Det är ett initiativ som uppskattas väldigt mycket från min sida! Vi har kommit överens om att hon ska fota och skicka bilder under arbetsgång, inte för att jag är med och bestämmer hur löparen ser ut (mer än att jag haft önskemål om längd och färgskala) utan för att jag tycker att det är så spännande att följa med utvecklingen när hon väver. Ofta blir det ju en helt del experimenterande till en början för att komma fram till vad som blir snyggast och så hänger det ju på om trasorna räcker och sånt.

Traslöparen - version 1

Det här är första versionen som numera är upprepad (jag tyckte det kunde vara kul att visa den i bloggen ändå)

Traslöparen - version 2

Och så här ser löparen ut just nu (med viss reservation för färgåtergivningen). Det ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

Det här inlägget postades i Andras pyssel, Inredningspyssel, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jag ska få en duk jag!

  1. Pingback: Duken – version 3 | Fialand – Pyssel & Prat

  2. LadyNight skriver:

    Skoj! Jag har försökt att få min mamma att måla en tavla åt mig och den har stått påbörjad (och av logiska skäl också ofärdig) i ungefär 3 år nu :P Hoppas din löpare blir klar lite fortare :P

    • Annefia skriver:

      Jag pratade nyss med henne och då hade hon hunnti halvvägs. Duktig mamma! Men sen dröjer det ju ett tag innan jag väl får hem duken för hon måste ju väva upp resten av varpen på vävstolen först.